Få läxhjälp direkt i mobilen eller surfplattan – prova gratis i dag

Ibland kan man behöva lite extra stöttning i skolan. Av den anledningen skapades Albert – barnens digitala läroplattform. Nu finns möjlighet att prova tjänsten gratis i 60 dagar.

Nya medlemmar: Prova Albert gratis i 60 dagar!

Alla barn har inte lika lätt för skolan, och det är också helt okej. Det kan handla om man är skoltrött, av olika anledningar har hamnat på efterkälken eller helt enkelt bara har svårare att ta till sig de traditionella lärometoderna.

Som tur är finns det i dag verktyg som kan underlätta inlärningen. Albert är en tjänst som tack vare sitt pedagogiska sätt att kombinera lärande med lek har blivit en favorit hos många.

500 000 familjer har använt Albert för att nå sina mål – prova gratis i dag!

I appen får familjens yngsta möjlighet att öva på ämnen som matematik, svenska och engelska i en interaktiv och färgsprakande värld full av spännande spel och utmaningar.

Övningarna är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och är i linje med läroplanen. Detta gör Albert till det perfekta läxhjälpsverktyget.

”Det är Albert som har fått min dotter att tycka matte är roligt. Kombinationen av de olika karaktärerna, sagorna, övningarna och mattekampen gör att inlärningen nästan går av bara farten”, lyder omdömet från mamma Lotta, en av alla föräldrar som har upptäckt Alberts storhet.

För att fler ska få möjlighet att upptäcka Albert så har de just nu ett klockrent erbjudande: prova gratis i 60 dagar. Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Klicka på länken här under för att ta del av erbjudandet!

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel