Ebba, 5, lär sig räkna och stava med Albert: ”Ett bra verktyg för barnets utveckling”

Över 500 000 familjer har använt Albert – tjänsten som kombinerar lärande med lek. Ett av alla barn som har fastnat för Albert är Ebba, 5. Med hjälp av tjänsten lär hon sig både räkna och stava.

– Hittills har hon mest använt mattedelen, men nu har hon även fått intresse för att skriva på svenska och lära sig nya ord på engelska, berättar mamma Erica.

Prova Albert gratis fram till 29 augusti! Gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se.

Albert startade 2015 med ett tydligt mål: att demokratisera kunskap genom teknologi. I dag är tjänsten väletablerad och totalt har över 500 000 familjer tagit hjälp av Albert för att nå sina mål.

Det finns flera anledningar till Alberts popularitet, men kärnan i framgångsreceptet är hur tjänsten lyckas kombinera lärande med lek.

På den digitala läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och spel som alla är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer en rad ämnen för barn i alla åldrar!

För de familjer som ännu inte har hunnit prova Albert så är nu ett utmärkt tillfälle. Fram till den 29 augusti är det nämligen helt gratis att använda tjänsten!

Prova Albert gratis – klicka här för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

En av alla föräldrar som har provat Albert tillsammans med sina barn är Erica. Hon berättar att dottern Ebba, 5, verkligen har fattat tycke för tjänsten och redan börjat utforska flera av kärnämnena, trots att hon ännu inte hunnit börja grundskolan!

– Hittills har hon mest använt mattedelen, men nu har hon även fått intresse för att skriva på svenska och lära sig nya ord på engelska, berättar Erica.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Hon säger att hon verkligen märker hur dottern uppskattar Alberts upplägg, som innebär att du samlar på dig kunskap genom lek.

– Mattedelen är uppbyggd som ett äventyr där barnet är hjälten. Övningarna blir på så sätt både spännande och lärorika, säger hon och fortsätter:

– Det utspelar sig i en spelliknande miljö med olika figurer, vilket Ebba tycker gör övningarna roliga. 

Erica rekommenderar andra föräldrar att också prova Albert.

– Albert är ett bra verktyg för barnets utveckling. De får möjlighet att utforska olika ämnen och man märker verkligen hur de utvecklas. Jag skulle absolut rekommendera andra föräldrar att testa tjänsten.

Ge barnen positiv skärmtid – prova Albert i dag!

Nästa artikel