”Det bästa med tjänsten är att matematiken förklaras på ett förståeligt sätt”

Publicerat: 2020-29-4

Med hjälp av Albert fixar 10-åriga Noel nationella proven i matte.
Lillasyster Elsa, 5 år, har också fastnat för tjänsten och övar gärna matte.
– Det bästa med Albert  är att man kan välja nivåer själv och matematiken förklaras på ett förståeligt sätt, säger mamma Tarja. 

Här kan du  testa Albert gratis! Hämta erbjudandet här

Det var när Noel 10 år skulle förbereda sig för nationella proven i matten som familjen bestämde sig för att testa läroplattformen Albert.

– Noel kände att han behövde öva mer på matematiken. Och då tänkte jag att vi laddar ner Albert till hans surfplatta så kan han öva i sin takt, vi hade ju sett en del reklam för Albert och nu var det ett gyllene tillfälle att testa appen, säger mamma Tarja.

Tjänsten har tusentals övningar och animerade filmer som hjälper barnet att förstå matematiken för just hens årskurs.

– Noel tycker att Albert hjälpte honom att förstå matematiken bättre och han kände att det var tack vare Albert att han klarade de nationella proven i matten, säger Tarja.

Gör som Noel och Elsa och testa Albert utan kostnad. Just nu är tjänsten gratis

Även lillasyster Elsa som är 5 år och går i förskolan har fått upp ögonen för tjänsten och matematikens fantastiska värld.

– Lillasyster ville ju gärna testa själv.  Så när Noel hade testat en stund fick Elsa prova och hon tyckte det var jätteroligt. Det händer att Elsa lånar brorsans surfplatta för att få öva matte med Albert, säger hon.

Vad är det bästa med Albert?

– Det bästa med tjänsten är att man kan välja nivåer själv och matematiken förklaras på ett förståeligt sätt, säger hon och fortsätter:

– Elsa har ju inte matematik på det sättet men hon tycker det är roligt när appen firar när hon har klarat en nivå.

Nu öppnar Albert upp sin tjänst så att alla kan testa Albert gratis. Följ länken här under för att ta del av den unika kampanjen!

Här kan du  testa Albert gratis – helt utan bindningstid

 

Nästa artikel