”Det är helt otroligt vad Olivia har lärt sig”

Nu i höst blev 6-åriga Olivia skolbarn.
Men redan nu är hon en fena på matematik tack vare Albert.
Mamma Camilla har hittat Albert – som fungerar som en pedagogisk mattelärare som barnen tycker är kul.
– Det är helt otroligt vad Olivia har lärt sig, berättar hon.

ERBJUDANDE:  Testa Albert gratis fram till sommaren

Just nu har Albert ett klockrent erbjudande till familjer som ännu inte testat den smarta tjänsten: Testa appen gratis fram till sommaren

Albert är barnens digitala mattelärare. Utvecklad av erfarna pedagoger, lärare och forskare med syfte att lära ut matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt.

Dessutom är Albert alltid tillgänglig – var och närsomhelst, från förskolan till högstadiet.

6-åriga Olivia och mamma Camilla är en av familjerna som redan provat på Albert och hyllar tjänsten.

– Vi har testat appen en stund nu. Det är helt otroligt vad Olivia har lärt sig av den appen. Matte blir plötsligt ett spel – något som är väldigt kul, säger Camilla.

Familjen har Albert Junior som vänder sig till barn i åldern 3 till 9 år. Det är ett roligt och lärorikt mattespel som skapar värdefull nyfikenhet och lägger grunden för ett livslångt lärande.  Detta eftersom barnen påbörjar sin kunskapsresan i ett tidigt stadie och får därmed bättre förutsättningar att lyckas vid skolbänken.

Gör som Olivia och mamma Camilla och testa Albert kostnadsfritt fram till sommaren. Ge ditt barn bästa möjliga förutsättningar att lyckas i skolan.❤️ Du kan närsomhelst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap. Ange enbart ålder, e-postadress och ett lösenord för att skapa konto.

JUST NU:  Testa Albert gratis fram till sommaren

Nästa artikel