Därför erbjuder Albert gratis digital läxhjälp till alla

Publicerat: 2020-22-4

Just nu stannar många elever hemma från skolan och riskerar att halka efter i studierna.
Därför erbjuder Albert gratis digital läxhjälp tillsvidare.
– Nu kan cirka 1,5 miljoner barn i svenska skolan få hjälp dygnet runt, alla dagar i veckan, säger Nicolas Rivetto, marknadsansvarig på Albert.

Just nu erbjuder Albert  gratis läxhjälp till alla barn och ungdomar – testa tjänsten  här

Spridningen av coronaviruset gör att många barn och ungdomar just nu stannar hemma från skolan.

Samtidigt bekymrar sig föräldrar runt om i landet hur studierna hemma ska fungera.

Det är här som den digitala matte-tjänsten Albert kommer med en klockren lösning: Alla får använda tjänsten Albert – helt gratis.

– För att inte skolarbetet ska avstanna mer än nödvändigt i Sverige ger vi familjer möjligheten att fortsätta studierna från hemmet med Albert. Tecknar man ett medlemskap så blir det automatiskt gratis tillsvidare. Vi vill dra vårt strå till stacken i rådande situation och slopar månadsavgiften tills situationen återhämtat sig, säger Nicolas Rivetto, marknadsansvarig på Albert.

Här kan man registrera sig och testa Albert helt gratis tillsvidare!

Albert har sedan starten hjälpt tusentals elever att nå sina mål. Tjänsten har tusentals övningar och animerade filmer som hjälper barnet att förstå matematiken för just hens årskurs.  

Albert har utvecklats av erfarna pedagoger, lärare och forskare för att kunna lära ut matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt. 

– Albert är grym. Jag tycker mest om lektionerna som enkelt förklarar olika kapitel. Jag förstod inte riktigt vad algebra var , men genom Alberts lektion, som bara var två minuter, så fattade jag direkt. Han är bäst, säger Theo i årskurs 7 som är en av dem som tar hjälp av Albert.

Vill ni testa Albert helt gratis? Följ länken här under.

Albert erbjuder just nu gratis läxhjälp till alla barn och ungdomar – testa tjänsten  här

Nästa artikel