Black Week-erbjudande: Prova Albert gratis året ut – därefter 25% rabatt

Publicerat: 2022-17-11

Albert är den hyllade tjänsten som gör lärandet till en lek! Har du och din familj ännu inte hunnit prova Albert så är nu ett utmärkt tillfälle: med deras Black Week-erbjudande får du möjlighet att prova tjänsten gratis året ut och får därefter 25% rabatt – för alltid!

Prova Albert gratis resten av 2022 – få därefter 25% rabatt på ordinarie pris!

Över 300 000 familjer har valt Albert – och det är lätt att förstå varför.

På den hyllade läroplattformen återfinns tusentals interaktiva övningar och roliga spel som gör lärandet till en lek. Matte, svenska, engelska – Albert rymmer flera ämnen för barn i alla åldrar!

Övningarna du får tillgång till genom Albert är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger och följer läroplanen. I och med detta blir Albert inte bara ett roligt tidsfördriv utan kan även fungera som ett perfekt komplement till barnens skolundervisning.

Om du och din familj ännu inte hunnit prova Albert så finns just nu möjligheten att göra det gratis året ut!

Som om det inte vore nog så har de just nu även ett klockrent Black Week-erbjudande: använder du koden ”BLACKWEEK” när du registrerar dig så får du 25% rabatt på ordinarie pris efter provperioden!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Erbjudande gäller alla nya medlemmar som registrerar sig via hejalbert.se och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

Det är alltså ett perfekt tillfälle att prova Albert och se om du och din familj gillar tjänsten. Väljer ni att fortsätta efter provperioden har ni sedan 25% rabatt – så länge ni använder tjänsten!

– Våra tjejer är alltid aktiva och sällan stilla en sekund, så för oss funkar det bra att ge dem en liten paus i en annars hektisk vardag. Att då få spela och lära sig samtidigt är både skojigt och bra, säger Elin, en av alla föräldrar som har skaffat Albert till sina döttrar.

Ta chansen och prova Albert i dag. Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis och sedan få 25% rabatt resten av mitt medlemskap!

Nästa artikel