Bastian blev överlycklig när han upptäckte läroplattformen Albert

Vissa barn visar intresse för siffror redan i tidig ålder. Ett exempel på det är Bastian, 4,5 år, som blev överlycklig när mamma Freja introducerade honom för läroplattformen Albert. Nu använder Bastian Albert både ensam och när han vill ha en mysig stund med mamma.

Just nu: Prova Albert gratis!

Bastian var inte gammal när mamma Freja först märkte att han var intresserad av siffror. När hon introducerade honom för läroplattformen Albert blev han därför helt lyrisk.

Albert är en interaktiv läroplattform som kombinerar lärande med lek. För de allra yngsta finns appen Albert Junior där användaren får bekanta sig med ämnena svenska, engelska och matematik.

Om man, som Bastian, ännu inte har hunnit börja skolan kan Albert användas för att väcka nyfikenhet och lägga en värdefull grund inför skolstart.

Genom Albert har Bastian lärt sig sina första ord på engelska, och han spelar gärna mattespel tillsammans med mamma.

– Albert är lättillgängligt och lätt att förstå, säger Freja och fortsätter:

– Uppgifterna förklaras innan start, och det är särskilt den delen som Bastian tycker är spännande.

Albert har snabbt blivit en hit hemma hos Freja och Bastian. Och de är inte ensamma om sin entusiasm: mer än 300 000 familjer har valt Albert.

Nu är ett perfekt tillfälle för din familj att också prova Albert. Albert har nämligen en kampanj där alla nya användare kan prova appen gratis fram till den 29 september – ett perfekt sätt att kickstarta hösten på!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel