Albert har gjort Collin mattefrälst – vid tre års ålder

Albert är läroplattformen som passar barn i alla åldrar. Det är lilla Collin ett bevis på, som tack vare Albert har fått upp ögonen för matematik – redan vid tre års ålder!
– Jag rekommenderar Albert starkt, säger mamma Cassandra.

Kickstarta läsåret – prova Albert gratis!

Albert är tjänsten som gör det roligt att lära. På den hyllade läroplattformen hittar man tusentals interaktiva övningar, som alla är framtagna enligt läroplanen. Just nu får alla nya medlemmar möjlighet att testa Albert helt gratis fram till den 29 september!

För de allra yngsta finns appen Albert Junior, som ger en perfekt grund inom ämnena matematik, engelska och svenska.

En som tidigt har fått upp ögonen för Albert är Collin. Tack vare Albert Junior har han börjat intressera sig för matematik – innan han ens hunnit fylla fyra!

– De har nyligen börjat med matte i förskola. Jag fick höra om Albert och tänkte att det var ett perfekt sätt att fortsätta öva även här hemma, berättar mamma Cassandra.

Klicka här för att testa Albert gratis!

Utöver att räkna matte så har Collin använt Albert för att öva på bokstäver – något som även det har gått som en dans.

Tack vare Alberts upplägg, som går ut på att användaren får ta sig an interaktiva övningar och roliga spel, blir lärandet aldrig tråkigt. Faktumet att barnet möts av positiv feedback vid avklarade utmaningar bidrar även till ett stärkt självförtroende och ökad motivation.

– Det bästa med Albert är att det går så fort att lära sig nya saker, samtidigt som man har roligt!, säger Cassandra.

Collins lillebror Linton, 1, är än så länge lite för liten, men mamma Cassandra är övertygad om att även han kommer fastna för Albert, när tiden väl är inne.

– Jag rekommenderar Albert starkt, det är verkligen ett utmärkt sätt för barnen att lära sig på.

Över 300 000 familjer har redan valt Albert. För den som är sugen på att testa den hyllade läroplattformen finns just nu möjlighet att göra det helt gratis fram till den 29 september.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Nästa artikel