Albert gör lärandet lekande lätt – nu är tjänsten gratis i 60 dagar

Albert är barnens digitala läroplattform – en tjänst speciellt framtagen för att göra lärandet roligt! Matte, svenska, engelska – med Albert-appen får barnen möjlighet att öva på flera av de viktigaste skolämnena i en interaktiv och färgsprakande värld. Det bästa av allt? Nu kan nya medlemmar prova tjänsten gratis i 60 dagar.

Nya medlemmar: Prova Albert gratis i 60 dagar – ingen bindnings-eller uppsägningstid!

Det är ett faktum: barn lär sig bäst genom lek – något tjänsten Albert har tagit fasta på.

I en och samma app får barnen möjlighet att genom utmaningar och spel utforska ämnen som matematik, svenska och engelska.

Appen är utvecklad av erfarna lärare, pedagoger och forskare och innehållet följer läroplanen. Tack vare detta kan Albert både fungera som läxhjälp – och ge ditt barn ett försprång i skolan!

Över 500 000 familjer har redan använt Albert för att nå sina mål och nu ges nya medlemmar möjlighet att upptäcka tjänsten – helt gratis!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Du tar del av erbjudandet genom att registrera dig på hejalbert.se. Och du kan när som helst, utan uppsägningstid, avsluta ditt medlemskap.

När registreringen är klar är det bara att ladda ner appen och börja utforska Alberts spännande värld. Kanske är det något specifikt ämne som ditt barn behöver öva lite extra på?

Efter att ha klarat av en uppgift får man belöning i form av hejarop och roliga minispel, något som stärker självförtroendet och ökar motivationen ytterligare!

Ge barnen positiv skärmtid – prova Albert gratis i dag! Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under.

Ja tack – jag vill prova Albert gratis!

Nästa artikel