500 000 familjer har använt appen för att nå sina mål

Läroplattformen Albert används flitigt av familjer med barn i dagis- och grundskoleåldern. Just nu kan nya medlemmar prova appen helt gratis fram till påsk!

Det är inte utan anledning som så många familjer har valt Albert för att nå sina mål. Med roliga spel och övningar som är framtagna tillsammans med erfarna lärare och pedagoger är Albert den perfekta kombinationen av lärande och lek!

Vill du och din familj prova Albert? Klicka på länken för att registrera dig idag!

Alberts spel och övningar består av flera olika nivåer vilket gör att appen passar både barn på dagis och barn som redan har börjat skolan. Genom att ge positiv feedback ger Albert barnen ökat självförtroende, vilket är viktigt för lärandet. Skulle man inte lyckas med en uppgift får man stöttning och uppmuntran att försöka igen.

Har du flera barn kan du skapa flera användare. På så sätt sparas alla framsteg och barnen kan göra övningarna i sin egen takt.

Läs mer och ta del av erbjudandet på hejalbert.se!

Då övningarna följer läroplanen kan Albert fungera som läxhjälp, samtidigt som barnen ser det som ett roligt spel. Positiv skärmtid!

Nu när kvällarna är mörka och lektiden ute kan bli något kortare är Albert ett bra alternativ för kvällslek, eller varför inte ett roligt tidsfördriv medan de väntar på att middagen ska bli klar?

Ta del av erbjudandet nu och prova appen gratis fram till 28 mars! Registreringen görs på hejalbert.se, sedan är det bara att ladda ner appen och börja lära!

Prova Albert gratis fram till 29 december – ingen uppsägnings-eller bindningstid!

Nästa artikel