5 anledningar till att testa Albert idag!

Har ni inte testat appen Albert ännu?
Då har du ett utmärkt tillfälle just nu! Albert låter alla nya medlemmar testa appen gratis. Här är 5 anledningar till att prova den hyllade läroplattformen Albert idag.

Klicka här för att prova Albert gratis!

1. För att ni får testa appen gratis

Just nu erbjuder Albert alla nya medlemmar att testa appen gratis fram till den 29 september. För att ta del av erbjudandet så registrerar du dig på hejalbert.se. Du skapar enkelt ett konto och sedan kan ni börja spela!

2. För att Albert följer läroplanen

Det unika med Albert är att appen erbjuder tusentals roliga och pedagogiska övningar enligt läroplanen. Alla övingar är framtagna för att väcka nyfikenhet hos barnet och ge värdefull kunskap.

3. För att appen hyllas av andra medlemmar

Över 300 000 familjer har redan upptäck Albert och ger lysande omdömen. Appen får hela 4,4 i betyg av användarna och hyllningarna är många. 

– Vår son Felix älskar Albert, det finns ingen annan utbildningsapp jag kan få honom att använda regelbundet.  Det är en lättnad att låta honom köra Albert istället för andra appar med meningslöst innehåll, säger pappa Andreas.

Klicka här för att prova Albert gratis!

4. För att Albert erbjuder något för alla

Albert startade som en matte-app men idag erbjuder Albert en rad av olika appar:

Albert Junior – Matematik (3-9 år), svenska och engelska

Albert Code – Programmering

Albert Geo – Geografi

5. För att barnen får positiv skärmtid

Med Albert har barnen kul samtidigt som de lär sig nya saker. På så sätt slipper du bekymra dig om negativ skärmtid. Appen är perfekt att ha med sig vid resor som underhållning eller när barnen är hemma krassliga från förskola/skola. Som förälder kan du ha bra koll på hur det går med övningarna genom föräldrarapporten. Där tar du del av statistik, vilka övningar som gjorts och insikter som hjälper barnet att ta sig till nästa nivå.

Klicka här för att prova Albert gratis!

Nästa artikel