5 anledningar till att testa Sesamy

Idag kan du välja mellan ett flertal olika e- och ljudbokstjänster, men de flesta av dem kräver att du binder upp dig på ett abonnemang.
Något som inte alltid passar allas läsvanor och som lätt kan bli dyrt.
Hos utmanaren Sesamy slipper du binda upp dig och betalar bara för de böcker du vill läsa eller lyssna på.

Exklusivt erbjudande: Köp en bok och få en gratis. Gäller när du använder koden PROMO241KO vid ditt första köp hos Sesamy! Koden adderas automatiskt till din order vid betalning.

Den nya e- och ljudbokstjänsten Sesamy fungerar som en kombinerad bokhandel och tjänst för att smidigt läsa och lyssna på e- och ljudböcker. Här är fem anledningar till att testa Sesamy i sommar.

1. Slipp abonnemangsfällan!
Sesamy är lösningen för den som är trött på att signa upp sig på olika abonnemang eller hoppa mellan olika e- och ljudboksappar. Med Sesamy köper du böcker styckevis och betalar bara för de böcker du vill läsa.

2. Stort utbud av böcker
Sesamy har ett stort utbud av titlar att välja mellan – både böcker från storsäljande författare och guldkorn från mindre välkända författare. Klicka här för att komma till Sesamys utbud.

3. Läs och lyssna hur du vill
Ladda ner och lyssna i vilken ljud- eller podcastapp du vill. Med Sesamy kan du lyssna på sina ljudböcker i de appar som du redan använder. E-böckerna kan läsas i mobil, dator eller i valfri e-boksläsare.

4. Slipp kånka på tunga böcker
Med Sesamy finns ingen anledning att kånka runt på många kilo sommarläsning på semestern. Läsning på tåget, i sommarstugan eller kanske i hängmattan blir väldigt smidigt, då det är enkelt att alltid ha boken med.

5. Böckerna är dina för evigt!
Du slipper betala för en till månad om du inte hinner läsa eller lyssna klart på en bok, och kan pausa eller återkomma till boken precis hur många gånger, eller hur länge, du vill.

Testa Sesamy idag och ta del av deras premiärerbjudandet. Just nu har Sesamy ett perfekt erbjudande inför sommarens lata dagar – med koden PROMO241KO får man som ny kund köpa två böcker till priset av en.

Exklusivt erbjudande: Köp en bok och få en gratis. Gäller när du använder koden PROMO241KO vid ditt första köp hos Sesamy! Koden adderas automatiskt till din order vid betalning.

Nästa artikel