Samlade 15 lån – sparar nu 13 000 kronor i månaden

Många människor som har flera lån och krediter kan spara pengar på att samla dem till ett enda lån.
Hos Advisa går det blixtsnabbt att se om du kan förbättra din situation. Dessutom är det helt kostnadsfritt.
– Nu känns livet ljust igen, säger Maria som sänker månadskostnaden med nästan 13 000 kronor.

Kolla helt gratis: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad?

Att samla sina lån och krediter behöver inte vara svårt – men kan ge en betydligt bättre ekonomisk situation än tidigare.

34-åriga Maria från Karlstad hade hela 15 lån, kreditkortsskulder och avbetalningar på över 166 000 kronor. Det gav en månadskostnad på hela 14 659 kronor.

Hon vände sig till Advisa och ersatte hela högen med ett enda privatlån på drygt 166 000 kronor. Därmed lyckades Maria sänka sin kostnad med 12 752 kronor – varje månad. Nu betalar hon i stället 1 907 kronor i månaden på sitt lån och får allt på en och samma faktura.
– Det är väldigt stor skillnad. En klar förbättring på alla fronter. Nu känns livet ljust igen, säger hon i en kommentar.

Maria fick svar från totalt 11 banker och andra långivare när hon gick till Advisa för hjälp med att samla lånen. Sju banker och långivare sa nej. Hennes erbjudanden sträckte sig från en effektiv ränt på 22,11 % ner till 7,21 %, som också blev det bud Maria nappade på.
– Det är en skillnad på nästan 15 % mellan det bästa och det sämsta budet. Det visar återigen hur viktigt det är att gå via en låneförmedlare när man ska samla sina lån, säger Miriam Mölldal som är personlig rådgivare hos Advisa.

Många människor sitter på flera olika lån och nästan alla har pengar att spara på att vända sig till Advisa för att samla dessa.
– Det är otroligt enkelt att skicka en ansökan, så jag tycker verkligen att alla som har lån idag borde testa för att se vad det kan ge, säger Miriam Mölldal.

Via länkarna nedan kan man komma igång med att se med hur mycket man kan sänka sin månadskostnad. Ansökan tar bara ett par minuter att fylla i.

Kolla helt gratis: Hur mycket kan du sänka din månadskostnad?

Nästa artikel