Nioåriga Agnes hyllar den populära friluftsbyxan: ”Helt perfekt!”

Värmen har väckt skogarna till liv, och återigen har vår natur blivit en fantastisk lekplats för barnen. Just nu finns en superrabatt på outdoorplagg som gör sommaren ännu roligare. Här är den nya friluftsbyxan för barn som har blivit en snackis.

Få 30% i rabatt på den populära Outdoorbyxan Hunter Jr. Ange kampanjkoden ”OUTDOOR18” när du beställer hos Tuxer.se.

För barn innebär en skogsvandring mycket rörelse. Men prisvärda och tåliga friluftsplagg kan vara svåra att få tag i. Ett av de populäraste plaggen på marknaden är Hunter Jr Pants – juniorbyxan som både är bekväm och ökar rörelsefriheten hos de som vill få ut det bästa i naturen. Förutom långbyxan finns också Hunter Jr Shorts, kortbyxan för de varmaste sommarmånaderna.

– Den är jättesnygg och jag gillar mönstret. Mjuk att ha på sig men känns som riktiga utebyxor när vi är i skogen. Den är helt perfekt, säger Agnes, 9.

Tillsammans med mamma Elin, pappa Andreas och syskonen Greta och Irma är Agnes ute i vildmarken så ofta hon kan. För familjen Junzell från Åmål är friluftslivet en lucka i vardagen, som stärker banden med de närmaste. Och barnen får chansen att leka fritt – långt bort från trafik och datorskärmar.

– Det viktigaste för oss är kläder som möjliggör både rörlighet och aktiv vila – plagg som är smidiga med tydlig funktion och anpassade efter vädret, säger mamma Elin.

Hunter Jr  finns i många färger och är bekväm i alla lägen tack vare en borstad insida och resår i midjan. Med följsamma stretchpaneler över knän och bak, och ett yttre skikt av 100% polyamid är Hunter Jr perfekt för alla aktiva barn.

 

Passa på: Ge dina barn ett roligare naturäventyr med den hyllade friluftsbyxan. Få 30% i rabatt när du beställer idag. Ange kampanjkoden ”OUTDOOR18”.

 

Nästa artikel