Trenden: Här är storsäljarna inför sommaren 2019

Brooklyn, Puerto Vallarta, YUC och Sandhamn. Det är några av storsäljarna inför sommaren 2019 hos Kick Accessories. Men oavsett vilken stil man letar efter hittar man garanterat något på den populära sajten. Just nu är det dessutom 3 för 2 på alla solglasögon och priserna startar på 99 kronor.

JUST NU: 3 för 2 på alla solglasögon och fri frakt hos Kick Accessories

Att välja rätt solglasögon är inte alltid det lättaste – speciellt inte för den trendmedvetna. Solglasögonen ska nämligen inte bara passa när man ligger och tar det lugnt på stranden utan även till festen på kvällen eller hänget i stan.

Därför har Kick Accessories bestämt sig för att göra det smidigt för alla som gillar mode. Den populära sajten erbjuder nämligen 3 för 2 på alla solglasögon med priser från 99 kronor styck. På så sätt blir det enkelt att hitta flera favoriter och det blir både lätt och billigt att välja solglasögon efter sin outfit.

Men för den som behöver lite rådgivning inför sommaren 2019 har Kick Accessories märkt av några tydliga trender.  Klicka dig vidare till hemsidan för att hitta din favorit. Totalt finns det över 200 solglasögon att välja mellan – alla med 100% UV-skydd.

Nästa artikel