Vårens hetaste kalsonger – så får du ett par för 0* kronor

Gör som hundratusentals andra svenska män – prova Front Underwear för 0* kronor.
Så här enkelt tar du del av erbjudandet.

Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

Med hundratusentals nöjda kunder i Sverige är det lätt att argumentera för att Front Underwear är en av de mest populära kalsongerna – någonsin.

Många är vi alltjämt som väntar in i det sista med att köpa nya kalsonger. Men med Front Underwears sommarerbjudande finns det ingen anledning att vänta.

Väljer du att ta del av startpaketet och en kalsong utan kostnad* kan du vara säker på att du får hem en produkt av högsta kvalitet. Kalsongerna, i modern design, har en perfekt passform och passar lika bra till vardags som vid sport.

Populärt erbjudande

Erbjudandet är populärt – och idag finns det 600 000 nöjda kunder, och efter att ha känt kvaliteten har många valt att fortsätta prenumerera på kalsonger från Front Underwear.

Om du också väljer att fortsätta prenumerera efter startpaketet väljer du själv hur ofta du vill ha nya leveranser med kalsonger – allt för att din vardag ska bli enklare, bekvämare och effektivare. 

Direkt till brevlådan

Värdet på detta erbjudande uppgår 174 kronor. Du betalar endast för portot som kostar 49 kronor – och du får hem dina kalsonger direkt till brevlådan och behöver inte hämta ut hos något ombud.

Kalsonger är kanske inte det klädesplagget som får mest kärlek av oss män, då vi ofta väljer att lägga klädbudgeten på något annat. Men med Front Underwear kostar det inte skjortan att få kalsonger av högsta kvalitet.

Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

*Porto tillkommer.

Nästa artikel