Perfekt passform – du väljer modell

Nu har alla svenska män chansen att testa Front Underwear för 0* kronor.
Stilsäkra kalsonger i fem olika modeller – direkt hem till brevlådan.

Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

Slipp shoppingstressen i butikerna, och beställ hem snygga och populära kalsonger direkt till brevlådan, utan att tumma på komforten.

Front Underwears kalsonger är skapade i ett följsamt och flexibelt material, och ger en toppkänsla av komfort och följsamhet – oavsett tillfälle.

Kalsongerna kommer i fem olika modeller. Deras sportigare modeller är ”Active”, en boxer med korta ben, och ”Active Colour”, en färgglad boxer.

Hög kvalitet och komfort

”Classic” är en kalsong med något längre ben. Klassikerna ”Brief” och den mer avslappnade ”Trunks” finns också att välja på.

Nu har du som ny kund chansen att prova Front Underwears startpaket för endast 0* kr, vilket innebär en kalsong utan kostnad direkt hem till brevlådan. Du väljer sedan själv i vilket intervall du önskar fortsätta din prenumeration.

Front Underwear grundades 1994 och har sedan dess satsat på att skapa bekväma underkläder för män, av hög kvalitet och komfort. Något som har gett resultat.

”Väldigt nöjd”

I Sverige har man nämligen sålt hundratusentals medlemskap och över 1,3 miljoner svenska män har beställt startpaketet med en gratis kalsong – något som du nu också har chansen att göra.

– Har aldrig haft något krångel med detta företag och jag har prenumererat på kalsonger från dom i flera års tid och varit väldigt nöjd. Smidigt att få hem i brevlådan, säger Per Arne, en av alla nöjda kunder.

Uppdatera dina underkläder idag – klicka här för att få hem din kalsong för 0* kr.

Nästa artikel