Här är alla populära modeller från Front Underwear

Varför välja en, när du kan välja flera? 
Med en prenumeration på
Front Underwears populära kalsonger av hög kvalité och komfort, kan du i lugn och ro välja mellan fem olika kalsongmodeller direkt hem till brevlådan. Just nu får nya medlemmar chansen att testa Front Underwear för 0*kr.

Beställ ditt startpaket för 0*kr här.

Det kommer inte som någon överraskning att tusentals svenska män redan har de populära kalsongerna från Front Underwear hemma i byrålådan. Front Underwear startades 1994 och har sedan dess satsat på kvalitativa och bekväma underkläder för män, till ett pris som gör plånboken glad.

De olika kalsongmodellerna ger alla chansen att hitta sina favoriter i Front Underwears utbud av kvalitativa kalsonger. Nedan listar vi de populära modellerna, som piggar upp i kalsonggarderoben.

Kalsongmodellerna

  • Front Underwears mest populära modeller stavas Active, de mer sportiga boxerkalsongerna med lite kortare ben som ger dig en följsam känsla och perfekt passform. Active finns i två modeller, en modell som satsar på en mer avskalad färgpalett och modellen Active color som är den mer färgglada och mönstrade varianten.
  • Classic är den populära sportiga boxershortsmodellen som har seglat upp som en storfavorit hos Front Underwears prenumeranter. Med skön resår i midjan och lite längre ben är de det självklara valet när det kommer till komfort och passform.
  • Brief är modellen som satsar på komfort och funktionalitet, kalsongen är lite mer lössittande än de andra precis som Trunks, – Front Underwears mest lössittande kalsong, tillverkad i 100% bomull. 

Enkelt och bekvämt 

Fler än 1,3 miljoner svenska män har testat Front Underwear genom åren och efter att ha upplevt kvaliteten och komforten av de olika kalsongmodellerna har de självklart valt att fortsätta sin prenumeration. 

Om du också vill fortsätta prenumerera efter att ha prövat startpaketet, väljer du själv hur ofta du vill ha nya leveranser med kalsonger – allt för att din vardag ska bli enklare, bekvämare och effektivare. 


Beställ ditt startpaket för 0*kr här.

Nästa artikel