Inredningsdesignern: Här är vårens trender du måste ha koll på

Färg, laborera med olika former och dynamik. Vi har tagit ett snack med BoConcepts inredare Linnéa för att få koll på vårens stora trender.

Gula toner, både på möbler och accessoarer är något vi kommer se mycket av i vår!

Linnéa hjälper dig att inreda ditt hem – helt kostnadsfritt.

Behöver du inredningshjälp? BoConcepts inredare hjälper dig helt kostnadsfritt!

Ny färg på väggarna eller en ny soffa? Nu när våren närmar sig är det många som blir sugna på förändring. Hos BoConcept kan man få helt kostnadsfri hjälp av en inredare. De skissar upp ditt hem eller rummet du vill ha hjälp med och kommer sedan med förslag på möbler och accessoarer som passar just dig.

Linnéa är en av inredarna hos BoConcept. Under åren har hon hjälpt många kunder att förverkliga sina drömhem.

– Att få se förslag på hur det kommer se ut innan ett köp är en lyx och skapar trygghet för kunden.

Vårens trender kommer gå i gult, spår Linnéa som har många års erfarenhet av inredningsdesign. Den gula färgen kommer i många nyanser, allt från ljus citron till dovare toner åt kamel. Så alla bör kunna hitta en nyans som faller i smaken.

Gult är vårens färg, enligt inredningsdesignern Linnéa.

– Den gula kulören lyser upp som en sol i hemmet och det är vi sugna på efter en mörk vinter.

Hur kombinerar men de gula tonerna?

– Gärna med mörk ek och naturnära färger och material. Tänk också på att skapa dynamik och balans i ett rum med olika material och varierade former på möblerna.

Det gula går bra ihop med ek och naturnära färger.

För den som gillar att följa trender kan inredning dock bli en dyr historia. Men genom att satsa på tidlösa och klassiska möbler av god kvalitet och i stället satsa mer på trendiga accessoarer sparar man på både plånbok och miljö. 

– Mitt tips för att enkelt förändra sitt hem är att byta matta. En matta är enkel att byta ut och kan få ett helt rum att kännas som nytt.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel