GUIDE: Vårens 8 måsten för inredning – och var man hittar dem

Våren är på ingång och så även vårens inredningsnyheter. En tydlig färgtrend i vår är gul, som skiner upp som en sol efter det mörka vinterhalvåret. Nu vill vi frossa i alla möjliga toner, från ljus citron till mörkare kamel. Spana in vårens 8 måsten hos BoConcept!

Du har väl inte missat att BoConcept erbjuder kostnadsfri inredningsservice? Ni ses på ett första möte för att pratar idéer och vision så att inredaren förstår vad du är ute efter. Sedan skissas ditt hem eller rummet du vill inreda upp och inredan adderar möbler för att skapa ditt drömhem. Här tipsar inredaren Linnéa om vårens måsten!

1. Matbordet Augusta i svart keramik
– Jag älskar när snygga möbler är praktiska och fyller en funktion. Matbordet Augusta är förlängningsbart med en förlängningsskiva inbyggd i bordet. Toppskivan i mörk keramik är även supertålig och perfekt för barnfamiljer. Ytan är värme- och reptålig och dessutom enkel att rengöra.

Matbordet Augusta är både trendigt och praktiskt.

2. Soffan Modena
– En klassisk stilren soffa som även passar mindre ytor.  Jag gillar att sitt- och rygg delen kommer i plymå, det gör en nättare soffa väldigt elegant. Armstöden har ett mjukt och organiskt formspråk vilket ger balans till denna stilrena soffa.

Stilrena Modena passar även de minsta utrymmena.

3. Matsalsstolen Vienna
– Den här matsalsstolen sitter man gärna länge i. Det nätta armstödet ger stolen både look och komfort som en fåtölj. Den kan med fördel flyttas till soffgruppen om fler sittplatser behövs.

Vienna är en otroligt skön matsalsstol.

4. Sängen Arlington 
– Vill man skapa hotellkänsla i sovrummet rekommenderar jag Arlingtons sängram. Den utstrålar lyx och tillsammans med den låga sängen får man en väldigt modern och lyxig känsla.

Sängramen Arlington skapar hotellkänsla hemma.

5. Soffbordet Lugo
– Det här bordet har en tidlös design. Jag gillar att placera två bord i olika höjder och material. Det är ett perfekt sätt att få in fler material och skapa spänning i möbleringen.

Satsa på tidlösa möbler. Exempelvis soffbordet Lugo.

6. Bokhyllan Como
– Den perfekta bokhyllan för böcker och accessoarer! Tack vare asymmetrin blir hyllan väldigt intressant, den blir nästan som en tredimensionell tavla. Den är dessutom väldigt lätt att styla – allt du ställer in blir förtrollande vackert.

Bokhyllan Como passar i alla hem.

7. Skrivbordet Cupertino
Snyggaste möbeln för hemmakontoret! Den är snyggt organiserad med praktisk förvaring. Toppskivorna är dessutom vändbara, vilket gör ser du kan förnya utseendet på din möbel.

Cupertino är det perfekta skrivbordet för hemmakontoret.

8. Pallen Bermuda 
– Formen för denna pall är helt unik och fungerar som fotstöd till soffan eller som extra sittplats. Denna möbel är perfekt för att klä i ett mer uttrycksfullt tyg eller läder för att bryta av mot övrig inredning.

Bermuda fungerar lika bra som fotstöd som extra sittplats.

Om BoConcept

BoConcept är ett dansk premiumvarumärke inom lifestyle med 70 års erfarenhet av design. BoConcept designar, producerar och säljer moderna möbler, tillbehör och belysning. De hjälper dessutom sina kunder att skapa ett personligt hem med omfattande inredningsservice. BoConcept har idag nära trehundra butiker i över sextio länder.

Nästa artikel