Nyheten på Systembolaget: Tillsätt is så är drinken klar

Man behöver inte vara en professionell bartender för att få till en god drink. Hey Bae är en cocktailblandning som går bra att servera direkt eller genom att addera krossad is.
Drycken finns i två smaker – här gör man sin beställning.

Nu finns Hey Bae Pineapple Daiquiri i Systembolagets beställningssortiment. Här kan du lägga din beställning!

Avancerade cocktails i all ära – men ibland vill man bara servera en drink som knappt tar någon tid alls att förbereda. Hey Bae är en cocktailblandning som redan är drickfärdig – tillsätt krossad is för en lyxigare variant. Det är med andra ord ett smidigt alternativ om man föredrar daiquiri men inte vill stå och blanda drinkar under hela kvällen.

Hey Bae finns i två smaker – jordgubb och ananas. Båda cocktailblandningarna är mycket söta, fruktiga och något syrliga.

Hey Bae Strawberry Daiquiri har en tydlig karaktär av mogna jordgubbar med inslag av lime och vanilj samt toner av rom. Hey Bae Pineapple Daiquiri har en fräsch smak av färsk ananas. Den avnjuts bäst kall med ett glas fyllt med krossad is och några limeskivor eller färsk ananas som garnering. Det går givetvis också bra att använda de olika smakerna som drinkingredienser.

Cocktailblandningarna kommer i 70-centilitersflaskor, har en alkoholhalt på 15 procent och finns att beställa i Systembolagets beställningssortiment. Genom att göra sin beställning på Systembolagets hemsida går det att få varorna levererade till sin närmsta butik för avhämtning.

Nu finns Hey Bae Pineapple Daiquiri i Systembolagets beställningssortiment. Här kan du lägga din beställning!

Nästa artikel