Nu finns Hey Bae i Kalmar – allt om nya drinken och hur du beställer

En cocktailblandning som kan drickas som den är – eller göras lyxigare med krossad is. Det är ett av Systembolagets nya tillskott i beställningssortimentet och går nu att beställa till Kalmar. Här gör man sin beställning och hämtar ut i närmaste butik.

Nu finns Hey Bae Pineapple Daiquiri i Systembolagets beställningssortiment i Kalmar. Här kan du lägga din beställning!

I över 100 år har daiquiri klassats som en av våra mest populära drinkar. Drinken består traditionellt av rom, limejuice, socker och frukt/bär i stil med jordgubbar eller liknande.

Men i stället för att stå med sin drinkshaker har det nu blivit riktigt smidigt att servera en cocktail i stil med daiquiri. Nu finns nämligen drycken Hey Bae Pineapple Daiquiri i Systembolagets beställningssortiment – en fruktig och söt cocktailblandning med tydliga inslag av färsk ananas. Den är helt färdig att drickas och kan serveras direkt. Genom att tillsätta krossad is och kanske garnera med ananas är det smidigt att få till en lyxigare variant.

Hey Bae Daiquiri finns i smakerna strawberry och pineapple och går att beställa till sitt närmaste Systembolag i Kalmar. Klicka här för att komma till sidan där Hay Bae Pineapple Daiquiri finns som beställningsvara på Systembolaget. Välj din butik eller ombud för att se status på varan i butik, eller lägg varan direkt i varukorgen och hämta ut i närmaste butik.

Nu finns Hey Bae Pineapple Daiquiri i Systembolagets beställningssortiment i Kalmar. Här kan du lägga din beställning!

Nästa artikel