Spara tid och pengar – handla mat på nätet

Publicerat: 2017-10-1

Istället för att stresshandla i matbutik kan man både spara tid och pengar på att handla maten på nätet. Här är smarta mattjänsten som underlättar vardagen.

Billigt och enkelt: Just nu får alla nya kunder 175 kronor rabatt på första köpet! Ange koden HANDLASMART.

Det kan vara stressigt att få ihop vardagen: Efter jobbet ska man gå till butiken och handla mat för att sedan ställa sig och kocka. Efter det är det inte mycket kvar av kvällen.

Då kan det vara en otrolig lättnad att redan ha maten handlad när man kommer hem – och det är lätt ordnat om man köper maten på nätet. På Mat.se kan det göras var som helst och när som helst och sedan är det bara att invänta varorna som levereras till hemadressen.

– Vi kör alltid hem matvarorna till önskad adress, och i alla köp över 700 kronor ingår gratis hemleverans, säger Jonas Carlström på Mat.se.

Förutom att man sparar tid på att handla varorna på nätet är det även en billig affär. Just nu får alla nya kunder på Mat.se 175 kronor rabatt vid ett köp på minst 700 kronor. Det enda som skiljer Mat.se från en vanlig matbutik är att den inte finns fysiskt. Annars är allting precis detsamma med ett urval på över 10 000 produkter.

– Vi är precis som en vanlig matbutik med ett stort urval av produkter. Som kund hos oss binder man sig inte till något, säger Jonas Carlström.

Mat.se ställer alltså inga krav på sina kunder – det är fritt fram att handla närhelst man vill. När inspirationen tryter hittar man dessutom massa bra recept på Mat.se och man kan även beställa en väl uttänkt matkasse om man så vill.

Varorna man köper från mattjänsten är alltid garanterat färska. Varje morgon kommer en ny leverans med färsk mat: Kött, fisk och fräscha grönsaker.

– Varje morgon får vi in nya färska produkter till våra hyllor och på eftermiddagen står hyllorna tomma. Det är så färskt som det kan bli, säger Jonas Carlström.

Ta del av Mat.se:s unika rabatt på 175 kronor: Ange bara koden HANDLASMART.

Nästa artikel