Här är mattjänsten som gör det lättare att hålla nyårslöftet

Publicerat: 2016-21-12

Har du lovat dig själv en bättre kost och mer träning år 2017? Då är smarta mattjänsten på nätet ett bra stöd mot ett hälsosamt, nytt år.

Passa på! Alla nya kunder på Mat.se får nu 175 kronor rabatt på första köpet med rabattkoden HANDLASMART.

Ett klassiskt nyårslöfte brukar vara att man ska bättra på sin kost och träna mer. Men att hålla det löftet kan ibland vara lättare sagt än gjort.

I vardagspusslet kan det ibland kännas svårt att få tid över till både träning och hälsosam, hemlagad mat. För att utnyttja tiden till max är det smartaste knepet att handla maten på nätet. Då slipper man köer, beslutsångest på kurrande mage och frustrationen av att inte hitta hyllan där fullkornspastan ligger.

Mat.se är som vilken annan matbutik som helst, bortsett från att allting handlas på nätet och varorna levereras hem till dig.

– Vi kör alltid hem matvarorna till önskad adress, och i alla köp över 700 kronor ingår gratis hemleverans, säger Jonas Carlström på Mat.se.

Om man vill hålla sig till en viss kost, men saknar inspiration, har Mat.se smarta lösningar. De har veckomenyer enligt olika teman som gör valet mycket enklare. Men för den som gärna skräddarsyr menyn själv går det självklart bra att handplocka varor ur deras lager på över 10 000 produkter.

– Vi är precis som en vanlig matbutik och som kund binder man sig inte till något, säger Jonas Carlström.

Genom att handla maten på nätet finns mer tid över för annat – så som att träna till exempel. Nu får dessutom alla nya kunder 175 kronor rabatt på första köpet på Mat.se. Ange bara koden HANDLASMART.

Fira in det nya året med smarta matval. Hos Mat.se får du varorna levererade hem till dörren!

Nästa artikel