Här är GW:s bubbel – finns nu att beställa

Det femte GW-vinet är här. Nu introduceras GW:s Bubbel – en fransk Blanc de Blancs Brut gjord på endast chardonnay. Här beställer man på Systembolagets webbplats.

Nu finns GW:s Bubbel att beställa på Systembolagets hemsida. Klicka här för att komma till beställningssidan.

De tidigare fyra lanseringarna GW:s Röda, Vita, Rosa och Låda får nu tillökning till vinfamiljen. Nu lanseras nämligen den femte drycken – GW:s Bubbel. Det franska mousserande vinet är en så kallad blanc de blancs, vit av vita, vilket innebär att vinet är producerat på enbart gröna druvor. I detta fall 100 procent chardonnay – en av de populäraste druvorna i det så omtalade Champagne-distriktet i norra Frankrike.

Bubbel är en välkänd typ av dryck – och innehåller mängder av bubblor: närmare bestämt 49 miljoner i en flaska enligt olika källor.

Det nya mousserande GW-vinet följer samma namnkoncept som tidigare har kort och gott fått namnet GW:s Bubbel. Bubblet, vars sockerhalt klassificeras som torr, har en doft av citrus med mogen citron och höstmogna äpplen. Från vinets jästlagring kan man även känna en hint av smörstekt brioche.

Bubblet serveras med fördel vid 6–8 grader och rekommenderas till nötig chark och salta ostar. Tack vare det mousserande vinets friska syra passar det även att servera GW:s Bubbel till fisk- och skaldjursrätter.

Annons: Nu finns GW:s Bubbel att beställa på Systembolagets hemsida. Klicka här för att komma till beställningssidan.

GW:s Bubbel har en alkoholhalt på 12 % och är förslutet med naturkork. Det mousserande vinet kostar 109 kronor och är en beställningsvara på Systembolaget. Man påbörjar sin beställning genom att gå in på Systembolagets hemsida och kan sedan välja att hämta ut det i valfri butik.

Nu finns GW:s Bubbel att beställa på Systembolagets hemsida. Klicka här för att komma till beställningssidan.

Nästa artikel