Mia Parnevik: ”Progressiva glasögon är överlägset”

När Mia Parnevik hittade det svenska glasögonmärket Nividas Eyewear var det kärlek vid första ögonkastet.
Idag väljer hon Nividas Eyewear både när det gäller solglasögon och progressiva glasögon.
– Jag älskar att det är svensk design och det tilltalande priset. Det gör att jag kan köpa fler än ett par, säger Mia Parnevik och skrattar.

JUST NU:  Nividas Eyewear erbjuder kostnadsfri synundersökning vid köp av progressiva glasögon. Boka tid HÄR – ange rabattkoden ”GLASÖGONGUIDEN” i butik.

De senaste åren har flera kända tv-personligheter och influencers synts i både solglasögon och glasögon från det svenska glasögonmärket Nividas Eyewear. Nividas Eyewear har gjort sig ett namn på att de erbjuder egendesignade glasögon i toppklass, men till en rimlig peng.

En av dem som valt att satsa på det svenska märket är tv-personligheten Mia Parnevik, hon fick upp ögonen för dem redan för två år sedan.

”Jag älskar svensk design”

I dag har hon både progressiva solglasögon och glasögon från det svenska designmärket. Hon bär gärna glasögonmodellerna Vienna och Atlantic och solglasögonmodellerna Stockholm och Oslo.

– För det första så älskar jag svensk design. Jag fastnade direkt för Nividas Eyewear och deras stilrena bågar, säger Mia Parnevik.

Hon förundras även av nivån av kvalité och den förmånliga prisbilden.

– Det som gör dem exceptionella enligt mig är även vilken kvalitet de levererar sett till priset. Jag är verkligen imponerad. Det gör att jag kan köpa flera par och variera mig beroende på outfit och tillfälle, säger hon.

Nividas Eyewear har skippat alla krångliga mellanhänder i produktionen och designar alla sina bågar själva, det gör att de har kunnat kapa priserna rejält. Jämför man med konkurrenterna så kan man spara tusenlappar om man väljer Nividas Eyewear, speciellt när det gäller progressiva glasögon där konkurrenterna ibland är dubbelt så dyra.

”Kan rekommendera Nividas Eyewear”

Eftersom Mia behöver glasögon både när hon ska se något på långt håll och när hon ska läsa så har hon valt att investera i progressiva glasögon. Med progressiva glasögon har man flera olika styrkor – i den övre delen av glaset ser du bättre på långt håll och i den nedre ser du bättre på nära håll. Tack vare de progressiva glasögon slipper hon nu hålla på att krångla med olika glasögon.

– Progressiva glasögon är överlägset när man som mig har passerat 45 och ser dåligt. Och jag kan verkligen rekommendera Nividas Eyewear, de var proffsiga och gjorde allt för att jag skulle hitta ett par bågar som jag både tyckte var snygga och sköna. Nu har jag även progressiva solglasögon från märket och det är perfekt nu på våren och till sommaren, säger hon.

MISSA INTE:  Nividas Eyewear erbjuder kostnadsfri synundersökning vid köp av progressiva glasögon. Boka tid HÄR – ange rabattkoden ”GLASÖGONGUIDEN” i butik.

Nästa artikel