Satte femling hos Snabbare till 1000 gånger pengarna

Den skickliga spelaren hos Snabbare hade verkligen turen på sin sida.
Han satte en femling på fotbolls-VM och tennis – till 1 000 gånger pengarna.
Vinsten: 29 302 kronor.

Ny välkomstbonus hos Snabbare: Få upp till 1 000 kr i bonus på all sport!

Den 23-årige mannen, som är bosatt i Västergötland, spelade en femling bestående av tre vinnarspel på tennis samt två vinnarspel på fotbolls-VM. För VM-mactherna trodde mannnen att Kamerun skulle segra över Brasilien och att Sydkorea skulle slå Portugal.

Femlingen gick in till hela 946 gånger pengarna! Så efter att ha satsat 30 kronor vann mannen 29 302 kr.

Snabbare satsar stort på betting och just nu erbjuder de en ny vinterbonus för att nya spelare. En bonus som innebär att du får upp till 2500 kronor i välkomstbonus.

På sajten hittar du varje dag spelförslag till VM så som ”VM-bank”  samt ”VM-bomb”.

Snabbare erbjuder även Veckans Trippel och Dagens Snabba – perfekt för sig som vill ha speltips att ta rygg på.

Ny välkomstbonus hos Snabbare: Få upp till 1 000 kr i bonus på all sport!

Mer om spelet:

Spelaren: 23-åring från Västergötland

Spel: Vinnarkombo; 5 kombinationer

Datum: 2 december

Sport: Fotboll samt tennis

Turneringar: Fotbolls-VM + WTA Andorra + Challenger Maia

Insats: 31 kr

Odds: 946,24

Vinst: 29 302 kr

Ny välkomstbonus hos Snabbare: Få upp till 1 000 kr i bonus på all sport!

Regler & Villkor

• Åldersgräns 18 år

• Bonuserbjudande gäller nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Du kan inte ta del av fler än ett välkomsterbjudande.

• Kan du inte se din bonus på ditt spelkonto efter din första insättning, vänligen kontakta kundtjänst direkt. Bonusen kan endast aktiveras av dem innan första speltillfället.

• Bonusalternativ: 100% i bonus på din första insättning upp till 1000 kr. Minsta insättning 100 kr. Maxbonus är 1000. Dessutom får du 10 Jackpottspins på Book of Dead i Miljonmaskinen på fjärde dagen från din första insättning.

Insättning + bonus måste omsättas minst 8 gånger i Sportbook till lägsta odds 1,80.
• Omsättningskrav måste uppfyllas inom 90 dagar efter att bonusen aktiveras. Eventuella bonuspengar som inte har omsatts efter 90 dagar förverkas.

• Totala maxvärdet av detta bonusalternativ med jackpottspins är 1020 kr.

• När du aktiverar en bonus låser du ditt saldo i två delar: insättningen och bonuspengarna, och du spelar med båda delar vid varje insats. Avbryter du din bonus förlorar du bonussumman och alla eventuella vinster som bonusdelen av ditt saldo har givit upphov till.

• Detta erbjudande och alla erbjudanden från Snabbare är begränsade till ett erbjudande per konto och person. Att dela eller kontrollera mer än ett  Snabbare-konto är inte tillåtet. Detta erbjudande och andra erbjudanden är endast menade för fritidsspelare. Om det på något sätt visar sig att bonusen missbrukas, kommer bonusen att förverkas och alla medel i spelarens konto kommer att frysas. Dessutom kan kundens konto komma att stängas av Snabbare, enligt rådande användarvillkor..

• Snabbare reserverar sig rätten att dra in bonusar, resulterade vinster och behålla insättningar för att täcka förluster om erbjudandet på något sätt överträds.

• Allmänna Regler och Villkor tillkommer. För mer info gå in på Snabbare.com

• Vi på Snabbare vill uppmuntra en positiv spelkultur där ansvarsfullt spelande är i fokus. Här kan du läsa mer: Stodlinjen.se, Spelpaus.se,

• Spela Ansvarsfullt.

Nästa artikel