Behöver du boende i Stockholm? Nu sökes hyresgäster till coliving-hubben Parkstråket

 

Söker du boende i Stockholm?
Så här kan du få ett tryggt kontrakt i en delningslägenhet, 23 minuter från Stockholm city.
Nu lanserar COLIVE Parkstråket, med plats för 102 hyresgäster mellan 20 och 35 år.
– Det här passar dig som vill utvecklas som person och slippa känna dig ensam. Det passar dig som precis flyttat till Stockholm eller för dig som bara vill lära känna nya människor, säger Anton, boende i en coliving-hubb.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Söker du ett boende Stockholm? Då får du inte missa den nya satsningen Parkstråket i Haninge.

Parkstråket är Sveriges största och första nybyggda co living-hubb med 17 nyproducerade delningslägenheter och plats för 102 hyresgäster.

Just nu har du chansen att skriva upp din intresseanmälan för projektet och få möjligheten till  ett tryggt kontrakt på ett rum i en av delningslägenheterna.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Som boende i Parkstråket har du ditt privata sovrum och delar gemensamma ytor med dina fem till sex roomies. Du får ett möblerat, modernt hem med fullt utrustat kök och mysigt vardagsrum. I hyran ingår städning av alla gemensamma ytor, wifi, el och uppvärmning.

Inte nog med det, du har tillgång till ett helt våningsplan med sociala ytor: COLIVE Hangout med bland annat lounge-yta, co-working area och en övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

24-åriga Anton är en av dem som redan bor i en av COLIVE:s tidigare projekt och han stortrivs.

– Det här passar dig som vill utvecklas som person och slippa känna dig ensam. Det passar dig som precis flyttat till Stockholm eller för dig som bara vill lära känna nya människor, säger han.

Anmäl dig till Parkstråket, helt utan kostnad, så kan du få ett tryggt kontrakt och har möjlighet att flytta in redan i november eller när det passar dig.

Som boende i Parkstråket har du nära till det mesta – här är är det promenadavstånd till Handens pendeltågsstation, Haninge Centrum och Rudan naturreservat. Hoppar du på pendeln är du inne i centrala Stockholm på 23 minuter.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här

 

Nästa artikel