Så hittade hittade Anton boende i Stockholm: ”Jag trivs otroligt bra”

24-åriga Anton Linderholm hoppade mellan dyra andrahandskontrakt i Stockholm.
Av en slump hittade han COLIVE som erbjuder nyproducerade delningslägenheter för unga vuxna.
Nu bor han i en stor lägenhet i centrala Stockholm med ett eget rum och tillgång till full utrustat kök, stort vardagsrum och balkong.
– Jag trivs otroligt bra, säger han.

PASSA PÅ: Lämna din intresseanmälan för Parkstråket idag! 

Som många unga i Stockholm idag upplevde 24-åriga Anton Linderholm att det var svårt att ta sig in i på bostadsmarknaden.

– Jag driver en egen restaurang och just att driva eget har gjort det extra svårt med boenden. Jag har inte haft möjligheten att köpa något, istället har jag tvingats hoppa mellan andrahandsboenden, berättar han.

Det var när Anton tvingades flytta ifrån sin andrahandslägenhet i centrala Stockholm som han hittade det svenska företaget COLIVE som erbjuder nyproducerade delningslägenheter. 

I en COLIVE-lägenhet får du ditt eget privata sovrum i en delad lägenhet. 

I varje lägenhet bor fem till sex personer och tillsammans har ni tillgång till ett möblerat, modernt hem med fullt utrustat kök, mysigt vardagsrum och balkong.

LANSERING: Nu släpps lägenheterna i Parkstråket – lämna din intresseanmälan här

När Anton läste på om COLIVE kände han direkt att det här var något för honom.

Idag bor han i en rymlig lägenhet i Stockholm där han har ett eget rum på 16 kvm och delar kök, vardagsrum och balkong med sina roomies.

– Jag trivs otroligt bra och känner att jag utvecklas genom att bo med andra, berättar han.

Den stora fördelen med att bo i en delningslägenhet enligt Anton är att han aldrig behöver känna sig ensam.

 – Jag gillar är att jag kan välja när jag vill vara själv och inte. Jag har precis som många andra ungdomar haft det tufft med ensamhet. Det är en skillnad på att vara själv och att vara ensam, säger han.

Skulle du rekommendera fler att testa COLIVE?

– Ja, verkligen. Det här passar dig som vill utvecklas som person, slippa känna dig ensam eller ha tillgång till olika miljöer i hemmet och ett fullt utrustat kök. Det passat dig som precis flyttat till Stockholm eller för dig som bara vill lära känna nya människor.  Såklart finns det nackdelar som att kastrullen kanske är upptagen exakt när du vill ha den. Med fördelarna med att bo på detta sätt väger tyngre – du kommer inte att ångra dig, säger han.

Just nu finns en unik möjlighet att skriva upp sig för COLIVES nya satsning Parkstråket i Haninge, 23 minuter från centrala Stockholm. 

Parkstråket består av 17 nyproducerade lägenheter med plats för 102 hyresgäster. Förutom ett privat rum i en delningslägenhet ingår en hel våning med sociala ytor för alla i hubben, COLIVE Hangout. Här finns lounge-yta, co-working area och möjlighet till gemensamma filmkvällar och after-works. Det finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

I hyran ingår bland annat wifi, städning av gemensamma ytor, el och vatten.

Lämna din intresseanmälan idag, helt utan kostnad, så kan du få möjlighet till ett tryggt kontrakt i Parkstråket.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här

Nästa artikel