Rivstarta 2021 med nytt boende i Stockholm

Kickstarta 2021 med ett nytt äventyr i Stockholm.
Att hitta bostad i huvudstaden är inte längre omöjligt.
Just nu finns nämligen lediga rum i moderna delningslägenheter i Parkstråket – endast 23 minuter från Stockholm City.
Ansök idag och få ett tryggt kontrakt.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Nytt år brukar innebära nystart för många. I januari är det inte ovanligt att människor börjar på en ny väg i livet.

Drömmer du om att flytta till huvudstaden för jobb eller studier och vill hitta ett tryggt boende är det här är ett utmärkt tillfälle.

Just nu finns flera rum lediga i den nya coliving-satsningen för unga vuxna. Bakom satsningen står det svenska företaget COLIVE som nu söker hyresgäster till Parkstråket. En coliving-fastighet som ligger i Haninge centrum, endast 23 minuter från Stockholm City.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här!

Parkstråket är Sveriges största och första nybyggda co living-hubb med 17 nyproducerade delningslägenheter med plats för 102 hyresgäster.

Här bor du i ett privat rum och delar de gemensamma ytorna med fem till sex roomies. I hyran ingår städning av alla gemensamma ytor, wifi, el och uppvärmning.

 

Det unika och lyxiga med boendet är att du även har tillgång till ett helt våningsplan med sociala ytor. På det här våningsplanet hittar du lounge-yta, co-working area och en övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

Innan du får ett erbjudande om att flytta in kommer du  att få svara på ett antal frågor i den så kallade Roomie-matchningen. Frågorna handlar om vanor, intressen, mat, ordning och värderingar. Utifrån dina svar matchas du sedan ihop med dina nya roomies.

Passa på och lämna in din ansökan idag och rivstarta det nya året med en ny spännande bostad.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Nästa artikel