Planer på flytt till Stockholm? Skriv upp dig för Parkstråket och säkra ditt boende

Drömmer eller planerar du att flytta till Stockholm?
Haka på den nya heta bostadstrenden co-living i huvudstaden redan idag.
Just nu finns lediga rum i moderna delningslägenheter för unga vuxna som vill ha ett boende utöver det vanliga.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Bor du ute i landet men har planer på en karriär eller studier i huvudstaden? Då får du inte missa den här möjligheten att få ett rum i en delad lägenhet.

I höst har nämligen COLIVE lanserat sitt nya projekt Parkstråket i Haninge, 23 minuter från Stockholm city. Det här är ett unikt boende för personer som är mellan 20 och 35 år och som vill ha en boendeupplevelse som både är spännande och trygg. Läget är perfekt då du har promenadavstånd till Handens pendeltågsstation, Haninge Centrum och Rudan naturreservat.

I Parkstråket får du testa på co-living, framtidens boendeform, där man delar bostad och utgifter med andra hyresgäster.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här!

Du bor i ett eget privat rum och delar sociala ytor med likasinnade personer. I hyran ingår allt – Wi-Fi, elektricitet, värme enligt normal förbrukning, fullt möblerade gemensamma utrymmen och semi-möblerade sovrum. Dessutom ingår veckostädning av alla gemensamma ytor.

Du får ett modernt boende som verkligen är något extra. Förutom den gemensamma lägenheten och ditt privata rum har du tillgång COLIVE Hangout. Ett helt våningsplan med sociala ytor samt en gästlägenhet som de boende i huset kan hyra.

Många tror kanske att det är omöjligt att flytta till Stockholm och få ett tryggt boende direkt. Men med Parkstråket är det möjligt!

När du flyttar in får du ett eget kontrakt och du bestämmer själv hur länge du vill bo. Stanna i några månader eller flera år. På så sätt slipper du hoppa mellan dyra och osäkra boenden.

Lämna din intresseanmälan idag på Colive.se, helt utan kostnad.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Nästa artikel