Nya moderna boendet – där du aldrig behöver känna dig ensam

Allt fler unga vuxna känner sig ensamma.
Det här är något som COLIVE vill ändra på.
Hos dem erbjuds hyresgästerna delningslägenheter med likasinnade.
– Jag har bott i delningslägenhet i fyra år i både Sverige och i USA. Har fått vänner för livet och mår riktigt bra av att bo så här – det är utvecklande och hejdå till ensamhet, säger Staffan Taylor på COLIVE. 

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Det är inte bara äldre som drabbas hårt av ensamhet –  flera undersökningar visar att det är de unga vuxna som upplever sig mest ensamma.

Samtidigt är det många unga som flyttar in till storstäderna och har svårt att hitta bostad och träffa vänner.

En ny lösning på både bostadsbristen och ensamheten är svenska företaget COLIVE:s satsning på moderna delningslägenheter. Det svenska företaget satsar stort och lanserade i slutet av 2020 sitt nya projekt Parkstråket i Haninge.

Parkstråket är Sveriges största och första nybyggda co living-hubb med 17 nyproducerade delningslägenheter med plats för 102 hyresgäster. Och just nu finns flera lediga rum för inflytt.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här!

Staffan Taylor är ansvarig för all Community på COLIVE och har dessutom själv bott i delningslägenhet i fyra år och älskar konceptet.

– Det kanske låter klyschigt men jag har aldrig mått så här bra och haft så kul som att bo med andra. Jag är helt beslutsam över att genom coliving stärker vi kompisband och skapar möjligheter för oss själva och andra, säger han och fortsätter:

– Jag märker att det är många som är taggade att bo så här i Sverige, med kompisar runt om sig samtidigt som man har sitt eget liv.

Som boende i Parkstråket har du tillgång till ett helt våningsplan med sociala ytor. På det här våningsplanet hittar du lounge-yta, co-working area och en övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

– Här samlas de boende i Parkstråket för filmkvällar, middagar, spånar idéer om framtiden eller bara sitter och samtalar med varandra, berättar Staffan.

Lämna in din ansökan idag så har du möjlighet att flytta in i det moderna och unika boendet under 2021, just nu finns det öppningar i det nystartade huset COLIVE Parkstråket i Stockholm.

I ansökan kommer du få svara på ett antal frågor i den så kallade Roomie-matchningen. Frågorna handlar om vanor, intressen, mat, ordning och värderingar. Utifrån dessa svar matchas personer ihop med sina framtida roomies.

Lämna din intresseanmälan för Parkstråket här!

Nästa artikel