Elnaz har hittat det perfekta boendet i Stockholm: ”Jag älskar varje sekund”

27-åriga arkitekten Elnaz har hittat det perfekta boendet i Stockholm.
Efter att ha bott i studentrum upptäckte hon COLIVE.
Nu bor hon i ett dubbelrum och delar gemensamma ytorna med sina roomies.
– Jag älskar varje sekund, säger hon.

Gör som Elnaz och lämna din intresseanmälan för Parkstråket här! 

Under sina arkitektstudier i Umeå fick Elnaz upp ögonen för coliving – att dela på gemensamma ytor som vardagsrum och kök med andra medan du har ditt privata sovrum.

Hon hittade det svenska företaget COLIVE som erbjuder Sveriges största och första nybyggda coliving-hubb: Parkstråket. Parkstråket ligger i Haninge, endast 23 minuter från Stockholm C, och består av 17 colivinglägenheter och plats för omkring 100 hyresgäster.

– När jag hade avslutat mina studier i Umeå bestämde jag mig för att testa det här Jag skrev kontrakt och flyttade till Stockholm och Parkstråket för att börja min coliving-lifestyle, berättar hon.

Elnaz och hennes sambo delar på ett rymligt dubbelrum på våning sex med utsikt över en grön gård.

– Rummet har en liten klädkammare. Vi delar lägenheten med tre underbara människor och vi har alla våra privata rum medan badrum, kök, vardagsrum och balkong är gemensamma ytor.

Tack vare COLIVE har Elnaz även hittat nya vänner som hon gärna umgås med när tillfälle ges.

– Vi firar födelsedagar, spelar spel, tittar på film, äter och pratar om alla slags ämnen. COLIVE har gjort det möjligt för oss att vara lyckliga, friska och socialt aktiva oavsett upp- och nedgångar i våra liv. Jag har aldrig känt mig ensam här och jag är nöjd med mitt val.

Förutom lägenheten har hon tillgång till ett helt våningsplan med sociala ytor. På det våningsplanet finns lounge-yta, co-working area och en övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

Skulle du rekommendera fler att testa COLIVE?

– Jag  kan verkligen rekommendera att bo i en sån här fantastisk miljö. Här kommer du att vara omgiven av vänliga människor som brinner för att göra samhället bättre och starkare, säger hon och fortsätter:

– Som det ser ut idag är det annars svårt att hitta ett bra boende till ett rimligt pris. Den långa bostadskön gör det svårt för unga vuxna att hitta boende. COLIVE erbjuder bra boende utanför bostadskön, vilket också är socialt och ekonomiskt fördelaktigt.

Ännu finns lediga rum i Parkstråket. Lämna din intresseanmälan genom att följa länken här under.

Gör som Elnaz och lämna din intresseanmälan för Parkstråket här! 

Nästa artikel