BILDEXTRA: Följ med in i en COLIVE-lägenhet

Nu lanseras Parkstråket med 17 nyproducerade lägenheter i Haninge.
Samtidigt sökes 102 hyresgäster för det nya boendet.
Men hur ser det egentligen ut i en COLIVE-lägenhet?
Spana in bilderna från en av lägenheterna!

PASSA PÅ: Lämna din intresseanmälan för Parkstråket idag! 

De privata rummen

Varje boende har sitt eget privata sovrum i en delad lägenhet. Rummen är semi-möblerade vilket innebär att det finns en säng med lådförvaring, garderober och taklampa. Som hyresgäst har du sedan möjlighet att sätta din prägel på rummet, så att det känns som hemma.

Det mysiga vardagsrummet

I en lägenhet bor fem till sex personer och tillsammans har ni tillgång till ett möblerat, modernt hem med fullt utrustat kök, mysigt vardagsrum och balkong.

LANSERING: Nu släpps lägenheterna i Parkstråket – lämna din intresseanmälan här

 

Badrummen

Du delar badrum tillsammans med en eller två av dina roomies. Här har du din egen förvaring och en egen krok. Det bästa av allt? Du behöver aldrig känna stress kring vem som ska städa då det i hyran ingår veckostädning av alla gemensamma ytor som badrum, vardagsrum och kök.

COLIVE Hangout

Som boende i Parkstråket har du tillgång till en hel våning med sociala ytor: COLIVE Hangout. Här finns lounge-yta, co-working area och möjlighet till gemensamma filmkvällar och afterwork.

Övernattningslägenheten

I huset finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster. Perfekt om du får besök av vänner eller släktingar.

 

✔️Parkstråket lanseras nu i oktober med inflytt från november. Är du intresserad och vill veta mer? Lämna din intresseanmälan, helt utan kostnad, genom att följa länken här under.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här

Nästa artikel