6 vanliga frågor och svar om Parkstråket

COLIVE har revolutionerat bostadsmarknaden för unga vuxna mellan 20-35 år som söker ett boende utöver det vanliga.
Tack vare dem finns det ett tryggt boende i Stockholm till rimlig peng.
Men hur mycket kostar det och vad innebär egentligen co-living?
Vi reder ut alla frågor!

PASSA PÅ: Ännu finns det lediga rum i Parkstråket! Se till att säkra din plats

I skrivande stund finns fortfarande flera lediga rum i COLIVE:s nyproducerade, spännande projekt Parkstråket, som öppnar nu i november och ligger centralt i Haninge endast 23 minuter från Stockholm city.

COLIVE erbjuder en ny och modern form av delat boende, co-living, där likasinnade kan bo, umgås och även arbeta. Coliving är en trend som växt sig allt större runt om i världen och nu har du chansen att uppleva det.

Söker du en bostad i Stockholm och är nyfiken på Parkstråket och vill veta mer? Spana in de vanligaste frågorna!  Och tveka inte att skicka in din intresseanmälan idag.

✔️Vad innebär egentligen co-living och för vem passar det?

Svar: Co-living handlar om att bo tillsammans med andra. Detta innebär att du delar på gemensamma ytor som vardagsrum och kök medan du har ditt privata sovrum. Det här passar perfekt för dig som är i åldern 20-35 år, som söker ett tryggt, socialt och coolt boende.

✔️Vad kostar ett rum och vad ingår egentligen i hyran?

Svar: Kostnaden för ett rum i Parkstråket är från 5 990 kronor. I avgiften ingår allt! Så som Wi-Fi, elektricitet, värme enligt normal förbrukning, fullt möblerade gemensamma utrymmen och semi-möblerade sovrum. Dessutom ingår veckostädning av alla gemensamma utrymmen. Du som boende har även tillgång till COLIVE Hangout som är ett helt våningsplan med sociala ytor.

LANSERING: Nu släpps lägenheterna i Parkstråket – lämna din intresseanmälan här

✔️Kan jag förlora min plats i den vanliga bostadskön om jag får en bostad i Parkstråket?

Svar: Nej, lämnar du in en intresseanmälan och skriver kontrakt för Parkstråket förlorar du inte din köplats i bostadsförmedlingens kö.

✔️Hur länge kan jag bo i Parkstråket?

Svar: Bestämmer du dig för att flytta till Parkstråket får du ett tryggt kontrakt på ett rum i en delad lägenhet. Du bestämmer själv om du vill bo i lägenheten i fyra månader eller i flera år. Kontrakt skriver du enkelt online.

✔️Vad krävs det för att få hyra ett rum i Parkstråket?

Svar: Alla hyresgäster behöver godkänna COLIVE:s uppförandekod.

COLIVE begär registerutdrag och gör kreditkontroll på alla boende för att bekräfta att hyresgästerna inte är kriminella och kan betala hyran. I enkelrummen får endast en person bo. Vid inflytt lägger man en månads deposition.

✔️Hur gör jag för att lämna in en intresseanmälan och är den bindande?

Svar:  Registrera dig som medlem på Colive.se och anmäl ditt intresse för Parkstråket. En intresseanmälan är inte bindande utan visar att du är intresserad av Parkstråket och vill veta mer.

En digital visning av huset ligger på sajten och dessutom finns det möjlighet att besöka huset, då det varje vecka arrangeras trygga visningar med ett begränsat antal personer per gång.

Ansök idag och ett rum i Parkstråket kan bli ditt!  Läs mer här

Nästa artikel