5 anledningar till att bo i Parkstråket

Söker du boende i Stockholm och drömmer om något långsiktigt? Är du mellan 20 och 35 år?
Då får du inte missa Parkstråket i Haninge som just nu söker 102 hyresgäster.
Här är 5 anledningar till att du ska flytta in i huset.

PASSA PÅ: Lämna din intresseanmälan för Parkstråket idag! 

  1. Du får ett tryggt kontrakt

Får du chansen att flytta in i en nyproducerad delningslägenhet i COLIVE Parkstråket och få ett kontrakt på ditt rum. Med ett förstahandskontrakt kan du känna dig trygg och du bestämmer själv om du vill bo i din delningslägenheten några månader eller flera år.

 

  1. Du har nära till allt

Parkstråket ligger centralt i Haninge, nära centrum och med gångavstånd till naturreservat och friluftsområden, samtidigt som Stockholm City ligger bara 23 minuter  bort med pendeltåget. 

 

https://youtu.be/Sf-Un0GhViU

LANSERING: Nu släpps lägenheterna i Parkstråket – lämna din intresseanmälan här

  1. Du får stora ytor

Som boende har du ditt eget privata sovrum och bor på generösa ytor i en nyproducerad lägenhet. Du delar vardagsrum, kök och balkong tillsammans med dina roomies.

Dessutom har du tillgång till husets gemensamma Hangout med lounge, co-working area och möjlighet till gemensamma filmkvällar och after-works. Det finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet till uthyrning för besökande gäster.

 

  1. Allt ingår

Alla gemensamma ytor är fullt utrustade och smakfullt inredda och ditt privata sovrum är semimöblerat med säng och garderob. I hyran ingår även veckostädning av alla gemensamma ytor, wifi, vatten och el.

 

  1. Du lär känna nya vänner

Du bor själv i ditt privata rum och delar lägenhet med personer som liknar dig. Innan inflytt får alla göra en personlig roomie-matchning för att öka förutsättningarna för att alla ska trivas så bra som möjligt i den delade lägenheten. Ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor.

 

✔️Passa på och ansök idag till Parkstråket. Lansering sker nu i oktober och inflytt från och med november.

Ansök idag och en lägenhet i Parkstråket kan bli din. Läs mer här

Nästa artikel