Stjärnkocken: Så ser mitt drömkök ut

Publicerat: 2017-18-10

Idag ställs högre krav än någonsin på det svenska köket. För stjärnkocken Jos Timmer är hög kvalité lika viktigt på hemmaplan som på jobbet. Med Siemens nya köksserie får du ett högteknologiskt kök som gör det enklare än någonsin att imponera och briljera i köket.

Ta en smygtitt på den exklusiva filmen som avslöjar flera smarta tips och trix i köket.

Jos Timmer arbetar som kock i Amsterdam. Han har tidigare arbetat för Jamie Olivier men basar idag över ett eget kök. Nu har han tillsammans med Siemens arbetat i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

– Jag har alltid tyckt om matlagning, det är det sociala elementet som lockar mig, säger han.

För Jos Timmer är det viktigt med ett slitstarkt kök som klarar av matlagning i toppklass men som också tillåter umgänge och gemenskap.

– Det är viktigt att jag kan laga mat fort, speciellt när jag samtidigt ska underhålla och umgås med mina vänner, säger han

I Siemens unika köksserie är varje enskild produkt avancerat utvecklad för att höja matens kvalité. Med ugnens smarta funktion varioSpeed kan man tillaga maten på halva tiden – utan att varken smak eller textur förändras. Dessutom kan man tillsätta extra ånga för att få köttbiten ännu saftigare. Att välja mellan en lyxig middag eller att umgås med vännerna ska inte behöva vara ett val.

– Jag vill inte att mina vänner eller min familj ska vara i vardagsrummet medan jag lagar mat. Jag vill att vi ska kunna prata och umgås samtidigt, säger Jos Timmer.

I Siemens nya köksserie integreras alla vitvaror i den övriga köksinredningen på ett modernt och stilfullt sätt. Stora och klumpiga produkter försvinner och du får mer plats för både matlagning och gemenskap.

En innovativ funktion i det nya köket är induktionshällen med inbyggd fläkt. Nu behöver man inte längre ha en klumpig fläkt hängandes i köket som skymmer all sikt. Den inbyggda fläkten suger upp allt os på direkten. Äntligen får du fri uppsikt över köket och det blir enklare än någonsin att umgås på ett naturligt sätt.

– Det allra viktigaste vid matlagning är att man har kul under tiden man lagar maten och när man äter den, säger Jos Timmer.

Här kan du spana in alla häftiga funktioner som tar matlagningen till en helt ny nivå.
 
 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel