Lista: 6 smarta köksprodukter som höjer matens kvalité

Publicerat: 2017-2-11

Köket är så mycket mer än ett rum för matlagning. Det är en plats för umgänge, diskussioner och skratt. Med Siemens innovativa vitvaror har man tagit både smaker och teknologi till en helt ny nivå. Här listar vi sex smarta produkter som gör underverk i köket. 

Glöm den klumpiga köksfläkten – här kan du se den inbyggda fläktens alla unika funktioner. 

1. Hällen som steker perfekt
En vanlig miss många gör är att steka köttet för hårt. Siemens nya induktionshäll har flera smarta funktioner som höjer matens kvalité. Till exempel har den två sensorer som känner av och mäter temperaturen under matlagningen. När pannan når önskad värme behåller den rätt temperatur tills dess att du är redo att äta. Torrt och överstekt kött är nu ett minne blott.

2. Gourmetmiddag på rekordtid
Nu är det enklare än någonsin att slänga ihop en lyxmiddag. Med ugnen iQ700 kan man halvera tillagningstiden utan att varken smak eller textur påverkas. Dessutom kan du välja att tillsätta extra ånga för att få köttbiten ännu saftigare.

3. Färskare mat
Ett vanligt problem i många svenska hem är att färskvarorna snabbt blir dåliga – trots rätt temperatur i kylskåpet. Men med avancerad teknik har Siemens lyckats skapa ett kylskåp där färskvaror håller sig färska i upp till tre gånger så lång tid som i ett vanligt kylskåp.

4. Den inbyggda fläkten
Den kanske mest intressanta produkten av dem alla är den inbyggda fläkten som effektivt suger upp allt os innan det hinner stiga. Nu behöver man inte längre ha en klumpig köksfläkt hängandes i köket vilket passar perfekt för en öppen planlösning. Att umgås i köket med fri uppsikt har aldrig varit enklare.

5. Styr vitvarorna från telefonen
Att vänta på att ugnen ska bli 200 grader är passé. Med den nya appen Home Connect kan man styra hemmets alla vitvaror direkt från mobiltelefonen. Slå på ugnen på väg hem från jobbet eller vad sägs om att vakna till doften av nybryggt kaffe?

6. Ett stilrent resultat
Det bästa av allt är att alla högteknologiska vitvaror byggs in i köksmiljön på ett stilfullt sätt. Dessutom kan man placera och kombinera dem precis som man vill eftersom att alla produkter harmonierar med varandra helt perfekt. Det finns inte längre någon bestämd plats för varken ugnen eller kylen. Alla tidigare begränsningar är som bortblåsta och nu kan du forma ditt kök precis som du vill.

Missa inte: Här kan du se alla vitvarornas exklusiva funktioner.

 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel