Innovativa köket tar matlagningen till en ny nivå

Publicerat: 2017-26-10

Glöm torrt kött och överkokt pasta. Med Siemens nya vitvaror behöver du aldrig oroa dig för att bränna vid maten – vare sig du steker eller har något i ugnen. De högteknologiska produkterna håller koll åt dig och gör det enkelt att imponera i köket.

Missa inte de otroliga produkterna som tar matlagningen till en ny nivå.
Här hittar du mer information om produkterna.

Att laga mat ska vara inspirerande och kul. Men det är lätt hänt att lämna blicken från plattan eller ugnen någon minut för länge. Därför har Siemens utvecklat en helt ny köksserie som tar både matlagning och design till en helt ny nivå.

– Resultatet är ett kök som helt perfekt kombinerar funktionalitet och estetisk kvalité, säger Andrea Balonier som tillsammans med Siemens arbetat i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

Det nya köket består av avancerat utvecklade produkter som både underlättar matlagningen och höjer kvalitén. Den nya induktionshällen har tillexempel två sensorer som känner av och mäter temperaturen under matlagningen. När pannan har nått önskad värme behåller den rätt temperatur tills dess att du är redo att äta. Torrt och överstekt kött är nu ett minne blott.

En annan intressant produkt är den nya ugnen iQ700 som halverar tillagningstiden utan att varken smak eller textur påverkas. Dessutom kan man välja att tillsätta extra ånga för att få köttbiten ännu saftigare. Nu är det enklare än någonsin att slänga ihop en lyxmiddag på rekordtid.

Men de banbrytande funktionerna tar inte slut där. Alla vitvaror byggs in och integreras i den övriga köksmiljön på ett stilfullt sätt. Nu får du enkelt bort alla klumpiga vitvaror och köket blir istället en trevlig sällskapsplats.

– Det nya köket är perfekt för en öppen planlösning, säger Andrea Balonier.

För att underlätta den öppna känslan i köket har Siemens tagit fram en inbyggd köksfläkt. Den tar inte bara bort matoset på ett effektivt sätt utan ger också en helt annan frihet att inreda och planera köket. Nu slipper du anpassa dig efter en klumpig fläkt som skymmer all uppsikt.

Se till att du lagar mat i toppklass – här finns de bästa produkterna.
 
 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel