Här är vitvarorna som gör det enklare att planera köket

Publicerat: 2017-26-9

Föreställ dig ett kök som har allt men där inget syns. Ett kök där du kan laga exklusiv mat samtidigt som du umgås med dina vänner. Med en smart inbyggnadserie blir det smidigare än någonsin att planera köket. Dessutom får du ett modernt och stilrent rum som gör vilken kock som helst avundsjuk.

Skaffa ett kök som speglar just din personlighet. Här finns fler smarta knep att ta till.

Från att ha varit en plats för enbart matlagning har köket blivit det perfekta sociala rummet för umgänge samtidigt som det ger utryck för vem man är. Nu är det viktigare än någonsin att ha ett modernt kök med produkter som är flexibla och underlättar matlagningen. Därför har Siemens tagit fram en toppmodern kökslösning där alla vitvaror är helt inbyggda i inredningen.

Köket går att skräddarsy på en mängd olika sätt eftersom att alla produkter har samma stilrena design. På så sätt är det enkelt att se till att det nya köket passar med resten av inredningen i bostaden.

– Det är mer än bara ett kök, det formar den viktigaste delen av hemmet, säger Andrea Balonier som är köksdesigner och har samarbetet med Siemens i ett projekt om att ta fram det perfekta köket.

Genom att bygga in vitvarorna blir köket mer som ett öppet vardagsrum. Produkter som i sig inte är så attraktiva får ny klädsel och smälter in i den övriga stilrena inredningen.

Alla vitvaror i Siemens inbyggnadsserie är avancerat utvecklade och modernt designade. En intressant nyhet är den toppmoderna induktionshällen med inbyggd fläkt. Något som passar perfekt i en bostad med öppen planlösning då du får fri uppsikt över hela köket.

Dessutom ger den unika produkten en helt annan flexibilitet när du ritar ditt kök – alla tidigare begränsningar är som bortblåsta. Med den stilfulla designen och de högteknologiska produkterna håller köket sig i toppklass under många år.

– Resultatet är ett kök som helt perfekt kombinerar funktionalitet och estetisk kvalité, säger Andrea Balonier.

För att underlätta för alla som går i renoveringsplaner har Siemens även tagit fram ett nytt sätt att planera sitt kök. Med Siemens Köksguide kan man i lugn och ro planera sitt framtida drömkök direkt i mobilen eller på datorn. Med hjälp av guiden kan man inspireras och bli mer medveten om vilka möjligheter som finns. Sen är det enkelt att ta med sig resultatet till en köksplanerare för att förverkliga drömmen.

Smygkika på filmen som avslöjar fler smarta lösningar till ditt nya kök.

 
 

Några av Siemens smarta funktioner

  • inductionAir – med en inbyggd köksfläkt blir det enklare än någonsin att planera köket
  • Unik ugn – genom att tillsätta extra ånga blir köttet ännu saftigare, dessutom kan man halvera tillagningstiden.
  • Färska matvaror – med högteknologiska kylskåpet hålls matvaror färska i upp till tre gånger så länge.
  • Home Connect – nu kan du styra alla dina vitvaror direkt i mobilen
  • Klicka HÄR för att läsa mer om de olika produkterna
Nästa artikel