Till salu: Nybyggt och bekvämt boende i historiska, natur- och sjönära Sundborn

Drömmer du om att bosätta dig på en plats där du bor naturnära men samtidigt har stadskärna och bra förbindelser inom räckhåll? Eller är du ute efter ett idylliskt sommarhus? Hållbarhet, gemenskap och frihet är ledord som kännetecknar Koppartallens projekt i vackra Sundborn. De erbjuder lättskötta och bekväma radhus med unik karaktär och guldkant. Nu kan du bli lycklig ägare till ett av husen! Välkommen på visning torsdagen den 15 juni kl 17-18!

14 kedjehus med ett våningsplan på 80,5 kvm – 3 rum och kök, har upprättats i Dalarnas pärla – Sundborn. Funktionalitet har varit huvudsakligt i byggandet, vilket märks då det är väldisponerat och luftigt. Öppen planlösningen och stora utrymmen gör det praktiskt att städa och hålla rent. Det är något man kan uppskatta om man börjar komma upp i ålder eller egentligen bara vill underlätta de vardagliga bestyren. Något som också är en praktisk fördel men främst en säkerhets- och trygghetsaspekt är att gemenskapen grannar emellan är fundamental.

Nu har du chansen att göra ett av husen till ditt! Börja med att fylla i dina uppgifter i formuläret för att göra en intresseanmälan och bli kontaktad av mäklaren. Sedan sker visning av huset torsdagen den 15 juni 17-18!

  • Antal bostäder: 14 st
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80,5 kvm
  • Pris: 3 195 000 kr
  • Månadsavgift: 5 900 kr
  • Inflyttning: Juni/Juli 2023

Husen har ett master bedroom med tre garderober och ett mindre sovrum med två garderober. I och med den väldisponerade planlösningen är det ett perfekt familjehus där familjens yngsta även får sitt eget rum. De stora ytorna gör att det finns gott om plats för hela familjen och vänner och släkt som kommer på besök.

Det 51 kvm stora trädäcket som hör till blir en förlängning av huset som i sig är mycket öppet och luftigt. Från vardagsrummet har du direkt anslutning till uteplatserna i två väderstreck med inramande grönska. Öppen planlösning, stora fönsterpartier och hög takhöjd gör huset rymligt och ger ett optimalt ljusinsläpp året om. 

Gör en intresseanmälan i formuläret för att bli kontaktad av mäklaren.

Välkommen på visning torsdagen den 15 juni kl 17-18!


Radhuset har parkettgolv, påkostat kök och en genomgående klassisk stil vilket gör det enkelt att sätta sin egen prägel vid inflytt. Det är vattenburen golvvärme i hela bostaden och klinker i hallen. Du får ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och även en separat gästtoalett. Något som också ingår är en tillhörande carport, förråd och extra p-plats. 

Sundborn är en familjär och levande by strax utanför Falun, precis intill den vackra sjön Toftan. Med närhet till både natur och kultur får du utlopp för en aktiv livsstil i idylliska Dalarna. Du har tillgång till bastu vid vattnet, badbrygga och båtplatser för egen båt. Ett stenkast bort finns fler fina badplatser, härliga vandringsleder och cykelvägar och ett naturreservat. Du har också skola och barnomsorg i det direkta närområdet och en hållplats för lokaltrafiken, vilket underlättar ur ett praktiskt perspektiv. 

Med inflyttning redan i sommar kan en av husnycklarna snart bli dina. Missa inte att anmäla ditt intresse i formuläret så att du kan bli kontaktad av mäklaren. Visning sker torsdagen den 15 juni kl 17-18!


Om Brf Bjungnäs

• Antal bostäder: 14
• Antal rum: 3
• Boarea: 80,5 kvm
• Pris: 3 195 000 kr
• Månadsavgift: 5 900 kr
• Inflyttning: Juni/Juli 2023

Nästa artikel