Köp hus i Dalarna – En innovativ plats med karriärmöjligheter 

Fastighetsbolaget Koppartallen har tagit vara på Dalabyn Sundborns potential – och nu har du chansen att bli ägare till ett av deras nybyggda kedjehus intill sjön Toftan. Det sjö- och naturnära läget och husens exklusiva design gör dem till riktiga premiumboenden eller lyxiga sommarhus. Med visionen att bygga ett funktionellt boende resulterade det i lättskötta och bekväma enplanshus. Välkommen till Sundborn och Dalarna som dessutom är en region på uppgång, med goda arbetsmöjligheter.

Nu kan du bli lycklig ägare till ett av husen i mysiga Sundborn. Gör en intresseanmälan i formuläret nedan för att bli kontaktad av mäklaren. Visning sker sedan torsdagen den 15 juni kl 17-18!

  • Antal bostäder: 14 st
  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80,5 kvm
  • Pris: 3 195 000 kr
  • Månadsavgift: 5 900 kr
  • Inflyttning: Juni/Juli 2023

Byn Sundborn har ett fantastiskt bra läge med närhet till både natur, sjöar och endast 15 minuters bilresa till Falun och 30 minuter till Borlänge. Här bor du bara ett stenkast bort från flera fina badplatser, härliga vandringsleder och cykelvägar och ett naturreservat som förgyller vardagen och gör varje dag till ett äventyr. Det är ingen slump att Koppartallen valt just den här platsen för att bygga 14 moderna kedjehus. 

De arkitektritade husen består av ett våningsplan på 80,5 kvadrat med tre rum och kök. De har ett master bedroom med tre garderober och ett mindre sovrum med två garderober. Öppen planlösning, hög takhöjd och magiskt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna ger en känsla av rymd och luft. Med en 51 kvadratmeter stor terrass får du ytterligare härlig yta att nyttja.  

Koppatallens bostäder kännetecknas av en genomgående hög standard och många fina detaljer. Samtidigt gör den klassiska och minimalistiska stil som genomsyrar hela hemmet att du har alla möjligheter att sätta din egen prägel vid inflytt. Husen har parkettgolv och ett exklusivt utrustat kök, vattenburen golvvärme i hela bostaden och klinker i hallen. De har också helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och en separat gästtoalett. Till varje hus hör även en carport, förråd och extra p-plats.   

Det här är ett boende som passar dig som vill bo i eget hus utan allt det arbete som en stor villa kräver. Det är smidigt att städa och hålla rent i och med de öppna ytorna och den smarta planeringen. Att ytorna också är väldisponerade gör att hela familjen får plats, eller så befinner du dig kanske i ett stadie i livet där barnen flyttat ut och villan plötsligt känns alldeles för stor – då kan detta vara ett perfekt nästa steg. Husen är även en dröm för den som söker ett semesterboende i idyllisk miljö. 

Gör en intresseanmälan i formuläret för att bli kontaktad av mäklaren.

Visning: 15 juni kl 17-18!


Med en fin samhörighet grannar emellan får du både gemenskap och trygghet. Skola och barnomsorg finns i det direkta närområdet, vilket förenklar för föräldrar. Det går enkelt att åka kommunalt till och från byn, med en hållplats för lokaltrafiken i direkt anslutning till området.  

Dalarna är inte bara vackert utan även inne i en spännande resa som en av Sveriges nästa tillväxtregioner. Det gör att det finns goda framtidsutsikter när det kommer till karriär- och utvecklingsmöjligheter. De stora industriföretagen rekryterar stora mängder arbetstagare och är i stort behov av kompetens inom teknik och hållbarhet. Sundborn ligger dessutom strategiskt i södra Dalarna, bara ett par timmars bilresa från Mälardalen.  

Kanske lockar en framtid i Dalarna och Sundborn dig? Anmäl ditt intresse i formuläret för att sedan bli kontaktad av mäklaren. Visningen äger rum torsdagen den 15 juni kl 17-18!


Om Brf Bjungnäs

• Antal bostäder: 14
• Antal rum: 3
• Boarea: 80,5 kvm
• Pris: 3 195 000 kr
• Månadsavgift: 5 900 kr
• Inflyttning: Juni/Juli 2023

Nästa artikel