- -

Så får man full koll över alla sina utgifter

Bankkort, matkort och kontanter.
Med många olika betalningssätt kan det vara svårt att ha överblick över sina utgifter varje månad.
Men det finns lösningar för att få kontroll på utgifterna.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Sverige är ett kortintensivt land och många personer har dessutom betydligt fler än ett kort. Det är inte ovanligt att göra matinköpen med ett kort, tanka bilen med ett annat, shoppa med ett tredje – och att då och då även använda kontanter.

Kruxet om man har många kort kan dock vara att det blir svårt med kontrollen över utgifterna. Många vet därför inte exakt hur mycket pengar de lägger på mat, nöjen eller transport varje månad. Men genom att göra samtliga inköp från ett och samma kort blir det enklare att få överblick över hur mycket man handlar varje månad.

Det är här re:member kommer in i bilden. re:member flex är kreditkortet med 0 kronor i årsavgift, individuell ränta och upp till åtta veckors räntefri kredit. Det innebär att man kan betala den innestående skulden när fakturan kommer utan att det tillkommer någon extra ränta.

Med re:member flex finns det också möjlighet att köpa till försäkringar och att delbetala enskilda inköp över 3000 kronor på upp till 24 månader. Då tillkommer en administrativ avgift på 57 kronor i månaden.

re:member flex är ett av de allra mest populära kreditkorten hos re:member – bland annat tack vare sin flexibilitet och möjligheten att få full koll på sin privatekonomi.

Man ansöker genom att fylla i några enkla uppgifter via länken nedan.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.

Nästa artikel