- -

Här är kreditkortet – som är deras mest populära

re:member har flera olika kreditkort i portföljen.
Populärast av alla? Re:member flex – med rabatt i över 200 webbutiker.
Så gör man sin ansökan.

Kortet helt utan årsavgift. Rabatt i över 200 butiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Det finns många bra anledningar till varför man ska välja att ha ett kreditkort. Men det finns också många olika typer av kreditkort – och det är inte alltid helt rätt att välja vilket som passar bäst. Anledningen är att alla personer är olika med olika behov.

Hos re:member sticker re:member flex ut som det mest populära alternativet. Det är kortet med individuell ränta och upp till åtta veckors räntefri kredit.
Men ett annat skäl till att kortet snabbt blivit populärt är att det faktiskt inte har någon årsavgift – till skillnad från många andra kreditkort på marknaden.

Med re:member flex har man dessutom en fördel när man näthandlar. Allt fler köp sker online – och tack vare förmånsprogrammet re:member reward kan re:member flex nu erbjuda rabatt i över 200 webbutiker. Rabatten är upp till 25 procent – exklusive moms och fraktkostnader – när man genomför köpen med sitt re:member flex på reward-sajten vilket alltså innebär att man kan spara fina pengar jämfört med att handla varorna online med ett vanligt betalkort.

Att ansöka om kortet är smidigt – det kan man enkelt göra på nätet via länkarna i den här artikeln. Om ansökan går igenom efter en kreditprövning tar det normalt 5-7 bankdagar innan man kan ha kortet i plånboken.

Klicka på länken nedan för att påbörja din ansökan.

Kortet helt utan årsavgift. Rabatt i över 200 butiker. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Här är re:member flex:
re:member flex, Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.
Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.
Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.
• Klicka här för att ansöka om ett re:member flex redan i dag.

Nästa artikel