- -

Ansök på två minuter – få rabatt i över 200 butiker

Det tar bara två ansöka – men kan ge rabatt i upp till 200 webbutiker.
Dessutom: 0 kronor i årsavgift.
Så smidigt är det att ansöka om ett re:member flex.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

Med tanke på att allt fler köp görs med kort och online kan det vara smart att fylla ut sin plånbok med ett kreditkort. Inför en utlandsresa rekommenderar exempelvis både banker och kortutgivare att man tar med sig både ett vanligt bankkort och ett kreditkort.

Men det finns förstås fler fördelar än så med att ansöka om ett re:member flex-kort. Till att börja med är kortet helt utan årsavgift, till skillnad från många andra kreditkort på marknaden. Eftersom re:member flex samtidigt har upp till åtta veckors räntefri kredit betyder det att ingen ränta eller extraavgifter tillkommer om man betalar hela sin faktura inom den angivna tiden.

[aesop_quote type=”block” background=”#282828″ text=”#ffffff” align=”left” size=”2″ quote=”re:member flex har också individuell ränta som sätts efter den sökandes kriterier.” parallax=”off” direction=”left” revealfx=”off”]

re:member flex har också individuell ränta som sätts efter den sökandes kriterier. Med kortet finns möjlighet att dela upp större inköp i upp till 24 månader, vilket kan vara passande om man exempelvis köpt en stor och dyr hushållsapparat. Vid delbetalning tillkommer en avgift på 57 kronor i månaden.

Men uppsidorna är inte slut där. Tack vare förmånsprogrammet re:member reward har den som betalar med sitt re:member flex-kort tillgång till rabatt i fler än 200 webbutiker. Rabatten är upp till 25 procent (gäller ej moms- och fraktkostnader) – vilket alltså betyder att det finns stora pengar att spara.

Hur ansöker man då om re:member flex för att ta del av alla fördelar? Genom att gå in via länken nedan kommer man till ansökningssidan och fyller i sina uppgifter – vilket inte tar mer än två minuter. Om ansökan går igenom, vilket man får veta efter att den prövats, tar det fem-sju bankdagar innan man får sitt nya kort.

Kortet helt utan årsavgift. Här ansöker du enkelt om ett re:member flex kreditkort.

 

 

Nästa artikel