Den första batteridrivna svävargräsklipparen

Ny säsong för gräsmattan innebär också nyheter från STIGA.
Lär känna några av vårens hetaste gräsklippare i den här artikeln.

Läs mer om den första batteridrivna svävargräsklipparen här.


Oavsett vilken gräsklippare du söker så är det en klok idé att börja hos STIGA. Här finns det nämligen alternativ för alla typer av gräsmattor.

Och inför årets säsong har STIGA presenterat några nyheter som kan ta din gräsmatta till en helt ny nivå jämfört med tidigare. 

Fokus har allt mer flyttas till batteridrift, vilket också gör sig tydligt när man tar en närmare titt på STIGA Aero: Den första batteridrivna gräsklipparen som svävar på en luftkudde

Perfekt för små gräsmattor

STIGA Aeros batteridrift gör att du slipper trassla in dig i sladdar och kämpa med olika förlängningskablar. Med en vikt på bara 7 kg blir det en lätt match att klippa kuperade trädgårdar. 

Aero passar perfekt för små och lättarbetade gräsmattor upp till upp till 100 m². Dess patenterade design använder aerodynamiken för att optimera klipprestandan. 

STIGA Aero drivs av två STIGA ePower-batterier på 20 V som passar alla handhållna verktyg och maskiner i STIGA 1-serien. Då den är så pass behändig och smidig kan du hänga upp den på väggen eller vika ihop den efter en lyckad gräsklippning. 

Med en kraftfull 750 W-motor och ny knivdesign från STIGA borgar det för perfekta resultat vid varje klippning. 

Lär känna Stiga Aero – och hitta närmaste återförsäljare.

Nästa artikel