Delningsbar kraft – allt du behöver veta om nya STIGA Swift

Nu är STIGA Swift äntligen här – trädgårdstraktorn som ger ett perfekt resultat vid varje gräsklippning.
Här är allt du behöver veta om denna kraftfulla nyhet.

Förenkla komplicerad skötsel av gräsmattan med STIGA Swift.

Att STIGA kan gräsklippare råder det knappast något tvivel om. Med över 90 års erfarenhet är man idag en av dem stora aktörerna på marknaden, och i år har man en nyhet som kommer ta din gräsklippning till nästa nivå. 

Kraftfull och smidig

STIGA Swift är nämligen deras senaste satsning på batteridriven gräsklippning i form av en kraftfull och smidig trädgårdstraktor. Att klippa sin gräsmatta ska vara lätt och inte jobbigt, något som Swift i det närmaste garanterar. 

Swift har utvecklats för att hantera komplexa gräsytor, vilket i praktiken innebär en bredd på bara 73 centimeter vilket gör att man med lätthet kan hantera smala utrymmen och trånga passager. Den utmärkta svängradien borgar även för en smidig och enkel användning – oavsett hur din trädgård ser ut. 

Klarat tuffa tester

Maskinen drivs av fyra kraftfulla, och löstagbara, STIGA ePower-batterier. Dessa batterier har klarat tester som är tuffare än vad som är standard i branschen. Inte nog med det – batterierna i Swift kan delas med ett helt sortiment av batteridrivna STIGA trädgårdsprodukter. 

Hitta din närmaste återförsäljare här.

Funktionerna slutar dock inte där. Med STIGA One Pedal kan man enkelt köra Swift med en fot. Ergonomin är något som blir allt viktigare när det kommer till val av gräsklippare – och här har STIGA tänkt till med en lågt positionerade sits som ger enkel åtkomst vid användning. Den låga tyngdpunkten förbättrar körupplevelsen och inte minst säkerheten.

Komfort i toppklass? Prova själv och känn skillnaden.

Andra höjdpunkter med STIGA Swift:

  • Effektiv – klippaggregat med twinkniv och aerodynamisk uppsamlingstunnel.
  • Mångsidig – olika smarta klipplägen som passar alla arbetsuppgifter.
  • Intelligent – synkroniserade batterier optimerar effekt, driftstid och batteriernas livslängd.
Nästa artikel