Mobila vårdcentralen hyllas av användarna – kom igång med ditt ärende på nolltid

Videosamtal med läkare direkt i mobilen har fått stor genomslagskraft i Sverige och det är inte svårt att förstå varför. Med appen Doktor.se har man inte bara läkare utan även legitimerade psykologer bara ett knapptryck bort. Suveränt – åtminstone om man ska tro de som testat.

Klicka här för att gå direkt till din app-butik och hämta hem Doktor.se

När man mår dåligt kan det kännas viktigt att få vård direkt – för att man snabbt ska börja må bättre och för att stilla sin oro.

Då är en vårdapp som Doktor.se perfekt. Där kan man vid behov prata med läkare eller psykologer dygnet runt – ALLA dagar. Här kan man ladda ner appen och snabbt komma igång med sitt ärende.

Så här hyllas Doktor.se av användarna:

“Den här tjänsten är så otroligt bra, man behöver inte gå till vårdcentralen längre!”
– Patrik D

“Fick första prata med en sjuksköterska om mitt problem, hon bokade sen in mig till en läkare bara 10 minuter efter vårt samtal. Sen fick jag ett recept som jag kunde hämta ut direkt efter läkarsamtalet. Kommer definitivt använda Doktor.se igen, så himla bra!”
– Karin

“Fantastiskt… Från det att jag installerade appen till jag fick tala med en sjuksköterska. En läkare ringde sedan upp mig och jag fick läkemedel utskrivet, allt detta tog cirka en timme. Doktor.se kommer jag använda mig av fler gånger om jag behöver. Tack.”
– Maria

Om man behöver komma i kontakt med läkare eller psykolog kan man ladda ner appen här och komma igång med sitt ärende på ett par minuter.

Nästa artikel