Doktor.se erbjuder hjälp vid psykiska besvär – så vet du att du bör söka hjälp

I vårdappen Doktor.se kan du få hjälp med psykiska besvär.
Om du behöver träffa en psykolog får du en tid inom 24 timmar.
Du bör söka hjälp om du har psykiska besvär som gör det svårt att klara din vardag.

Här kan du ladda ner Doktor.se-appen och snabbt få hjälp.

Alla har då och då mörka tankar och negativa känslor, det tillhör det normala. Det kan till exempel vara stress, oro, ångest eller nedstämdhet. Vid psykisk ohälsa är dessa tankar och känslor ihållande över längre tid och de påverkar ditt liv i stort.

Om du har symtom som gör det svårt att klara av till exempel jobb, studier, relationer och att hantera vardagen bör du söka hjälp för dina besvär.

För att få hjälp behöver du inte kontakta din vårdcentral om det känns krångligt – istället kan du vända dig till vårdappen Doktor.se.

Här kan du ladda ner appen och komma i gång med ditt ärende direkt.

I appen får du snabbt hjälp av erfarna psykologer som kan ge dig råd och göra en bedömning av dina symtom och tillsammans med dig utforma en behandling för att hjälpa dig att må bättre. Du kan även få behandling av läkare, och om det behövs kan Doktor.se skriva ut läkemedel på recept.

Om du behöver träffa en psykolog får du oftast en tid inom några timmar, och alltid inom 24 timmar på vardagar. Hos Doktor.se får du träffa samma psykolog under hela din behandling om du vill det.

Att använda Doktor.se är enkelt och tryggt. Du loggar snabbt in i appen med hjälp av mobilt BankID och kommer i gång med ditt ärende på någon minut.

Ladda ner appen här och logga in med ditt BankID – sedan är du i gång.

Nästa artikel