Slipp vårdcentralen med smarta självprovtagningskiten

Dynamic Code revolutionerar svensk vård.
De erbjuder smarta självprovtagningskit för alltifrån halsfluss till glutenintolerans.
Du hämtar provsvar smidigt online och behövs behandling hjälper Dynamic Code dig vidare till medicinsk rådgivning eller E-recept.

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från prov och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

I dag kämpar den traditionella vården med hög arbetsbelastning och långa väntetider. Det här är något som det svenska företaget Dynamic Code vill förändra.

De har utvecklat en helhetslösning som effektiviserar hela vårdkedjan och ger dig tillgång till test, diagnos och behandling på bara ett par dagar.

Just det enkla och smidiga genomsyrar alla deras online-tjänster.

Deras självprovtagningskit, som ofta är baserade på DNA-teknik, beställs online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i deras labb och provsvaren hämtas via en kod på webben – säkert och helt anonymt. 

Dynamic Code erbjuder dessutom efterföljande vård och behandling via digitala vårdgivare. 

Här är bara några av självprovtagningskiten de erbjuder:

✔️För halsfluss Strep A

Med det här provtagningskit kan du snabbt få diagnos och rätt behandling för halsfluss, utan att behöva lämna hemmet och riskera att smitta andra. Ett bra kit att ha hemma vid behov.

✔️För bakteriell vaginos och Candida

Symptomen på bakteriell vaginos och svamp är väldigt lika men de ska behandlas på olika sätt. Därför är det värdefullt att provta sig för båda samtidigt –  och det kan du med Dynamic Codes självprovtagningskit.

✔️För glutenintolerans – anlag och intolerans

Många med mag- och tarmbesvär saknar korrekt diagnos. Det här självprovtagningskitet visar både om du har de genetiska anlagen och om du har utvecklat glutenintolerans. 

Hos Dynamic Code erbjuds just nu tre olika provtagningskit för glutenintolerans – från anlagstest till monitorering.

Tack vare Dynamic Code kan du ta kontroll över din egen hälsa och slippa långa väntetider. Följ länken här under för att ta del av hela deras utbud.

Dynamic Code hjälper dig hela vägen från prov och säker diagnos till uppföljande behandling och vård! Läs mer här

 

Nästa artikel